Exxen kanal mı?

İçindekiler:

  1. Exxen kanal mı?
  2. Hangi kanal hangi ilin?
  3. EXXEN Üyelikten nasıl çıkılır?
  4. EXXEN 7 gün ücretsiz nasıl izlenir?
  5. Exxen üyelik kodu nasıl kullanılır?
  6. Sun TV hangi ilin?
  7. Gano Excel üyelik iptali nasıl yapılır?
  8. Exxen 7 gün deneme nasıl yapılır?
  9. Exxen 7 gün ücretsiz nasıl iptal edilir?
  10. Trendyol EXXEN üyeliği nasıl kullanılır?
  11. EXXEN üyelik kodu nedir?
  12. Yaşam TV hangi ilin?

Exxen kanal mı?

Exxen, Acun Medya'nın kurucusu ve sahibi Acun Ilıcalı tarafından kurulan ve itibarıyla yayın hayatına başlayan ücretli bir dijital içerik platformudur.

Hangi kanal hangi ilin?

Yerel kanallar AS TV (Bursa) (Sadece internet üzerinden ve karasal yayın yapıyor.) TV A (Adana) (Yayın hayatına ara verdi.) Gaziantep Olay TV (Gaziantep) (Sadece internet üzerinden yayın yapıyor.)

EXXEN Üyelikten nasıl çıkılır?

Uygulama üzerinde “Hesabım”, web üzerinde “Hesap ve Ayarlar” sayfasında bulunan “İptal Et” butonundan Exxen aboneliğini iptal edebilirsin.

EXXEN 7 gün ücretsiz nasıl izlenir?

Exxen platformunu ücretsiz 7 gün boyunca izleyebilmeniz mümkün. Deneme paketi olarak geçen Exxen 7 gün ücretsiz izlemek için www.exxen.com adresine girerek 7 Gün ücretsiz butonuna basarak ilgili adımları takip edebilirsiniz.

Exxen üyelik kodu nasıl kullanılır?

Trendyol Exxen Abone Olmak ve Promosyon kodu kullanımı İlk adım exxen.com'a gir ve resimde görülen bilgileri sizden istenilen şekilde doldurun. İkinci adımda ise sizden telefon numaranızın ve şifrenizin istendiği kısım buradaki bilgileride eksiksiz olarak doldurup "devam et" butonuna tıklıyoruz.

Sun TV hangi ilin?

Mersin'in Televizyonu SUN RTV 25.yılında artık UYDUDA!

Gano Excel üyelik iptali nasıl yapılır?

Gano Excel distribütör leri üyeliklerini iptal edildikleri zaman tekrar üyelik kaydı açamazlar. Eğer üyeliğiniz iptal ettirmek istiyorsanız yazmış olduğunuz mail adresine ıslak imzalı bir dilekçe yazarak mail ile gönderebilirsiniz. online@gano.excel.com.tr adresine mail atarak üyeliğinizi iptal ettirebilirsiniz.

Exxen 7 gün deneme nasıl yapılır?

Exxen platformunu ücretsiz 7 gün boyunca izleyebilmeniz mümkün. Deneme paketi olarak geçen Exxen 7 gün ücretsiz izlemek için www.exxen.com adresine girerek 7 Gün ücretsiz butonuna basarak ilgili adımları takip edebilirsiniz.

Exxen 7 gün ücretsiz nasıl iptal edilir?

Hesabım sayfasında bulunan "İptal Et" butonundan Exxen aboneliğini iptal edebilirsin."

Trendyol EXXEN üyeliği nasıl kullanılır?

Trendyol Cüzdan ile yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişlerde 1 aylık Exxen kodu üyeliği kazanıyor. Verilecek olan bu kod ile birlikte Exxen'de abonelik oluşturarak kodu girip süre içerikleri hemen izlemeye başlanabiliyor.

EXXEN üyelik kodu nedir?

Exxen 6 Aylık Üyelik Kodu “RKLMVAR” Satın alınan kod, " 12.03.2022 " tarihine kadar geçerlidir.

Yaşam TV hangi ilin?

YAŞAM TV - YAŞAM RADYO VE TELEVİZYON A.Ş. Televizyon ve Radyo Kanalları | Bahçelievler İstanbul , 0212 612 44 44 Bulurum.com.