PTT kargo ne zaman dağıtıma çıkar?

İçindekiler:

  1. PTT kargo ne zaman dağıtıma çıkar?
  2. Cihet listesine eklendi ne demek?
  3. Dağıtıma çıktı ne demek PTT?
  4. PTT ile kargo kaç günde gelir?
  5. PTT Kargo cihet ne demek?
  6. Cihetten kargo çıkarıldı ne demek?
  7. Cihet ne anlama gelir?
  8. PTT dağıtıcıya nasıl ulaşılır?

PTT kargo ne zaman dağıtıma çıkar?

PTT Kargo dağıtım saatleri, PTT Kargo çalışma saatleriyle aynı olacak şekilde ayarlanmıştır. Buna göre PTT Kargo dağıtım saatleri de öğlen arası vermeyen şubeler için 08:30 ile 17:00 arasında; öğlen arası veren şubelerde ise 08:30 ile 16:30 arasındadır.

Cihet listesine eklendi ne demek?

PTT Kargo cihet hazırlama listesine eklendi ifadesi; Kargonun, kargo teslimini yapacak cihetin yani dağıtıcının bir sonraki günkü kargo teslim programına eklendiği anlamına gelir. Listeye eklenen kargolar aynı gün dağıtıma çıkarılamaz. Sadece sonraki gün programına alındığı anlamına gelir.

Dağıtıma çıktı ne demek PTT?

Kargonuzun dağıtıma çıktığı bilgisi geldiyse, paketiniz size ulaştırması için kuryeye teslim edilmiş demektir.

PTT ile kargo kaç günde gelir?

PTT kargoyla gönderilen gönderiler kişilerin göndereceği adrese bağlı olarak teslimat süresini etkileyebiliyor. Genellikle 2 ile 3 iş günü arasında kargoların teslimatı yapılıyor.

PTT Kargo cihet ne demek?

CİHET NO NE DEMEK? PTT kargonun takip sitesinde görünen “Cihet No” dağıtıcının numarasıdır. Kargolar PTT şubesine teslim edildikten sonra alıcıya teslim edilene kadar PTT kargo sorumluluğundadır.

Cihetten kargo çıkarıldı ne demek?

Bazen cihet listesine eklenen kargolar bu listeden düşürülebilir. Bu durumda kargonuzun son durumu cihet listesinden çıkarıldı olarak değiştirilecektir. Bu ibareyi görürseniz endişelenmenize hiç gerek yok. Bu yazının anlamı PTT şubesinden kaynaklı bir aksaklık sonucu kargonuzun dağıtımı ertelenmiş demektir.

Cihet ne anlama gelir?

Cihet kelimesi TDK Sözlüğünde arandığında yer alan bir kelimedir. Arapçadan Türkçeye geçen bu kelimenin anlamı ise; ''Yan, yön, taraf'' olarak yer almaktadır.

PTT dağıtıcıya nasıl ulaşılır?

PTT müşteri hizmetlerine ya da çağrı merkezine ulaşarak tüm isteklerinizi, görüş ve şikâyetlerinizi iletmek adına PTT müşteri hizmetlerine 4 numaralı hattan ulaşabilirsiniz.