Aferin plus pediatrik şurup ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Aferin plus pediatrik şurup ne işe yarar?
  2. Aferin plus neye iyi gelir?
  3. Aferin kapsül kaç yaş için?
  4. Mor Calpol açıldıktan sonra kaç gün kullanılır?
  5. Aferin hangi hastalıklarda kullanılır?

Aferin plus pediatrik şurup ne işe yarar?

A-FERİN pediatrik, grip, soğuk algınlığı gibi durumlarda ortaya çıkan; ateş, burun tıkanıklığı, kırıklık hali ve minör adale ağrıları, genizde kaşıntı gibi semptomların tedavisinde kullanılır.

Aferin plus neye iyi gelir?

Aferin, soğuk algınlığı, öksürük, nezle gibi sorunların tedavisinde kullanılan bir ilaçtır. Hapşırma, burun ve boğazda kaşıntı gibi alerjik reaksiyonları da dindirebilir. Reçete edilen dozda kullanılması gerekir. Uyku hali, baş ağrısı, bulantı-kusma ve kabızlık gibi hafif yan etkiler görülebilir.

Aferin kapsül kaç yaş için?

3. A-FERİN FORTE nasıl kullanılır? Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: 12 yaş ve üzerindeki hastalarda 6 saat ara ile 1 tablet önerilir. Gereğinde 4 saat ara ile 1 tablet uygulanabilir.

Mor Calpol açıldıktan sonra kaç gün kullanılır?

* Ateş düşürücü şuruplar çözelti (süspansiyon) şeklindedir. Beklediğinde etken madde dibe çökecektir. Kullanmadan önce çalkalamanız gereklidir. * Ateş düşürücü şurupları açtıktan sonra 1 ay içinde tüketin.

Aferin hangi hastalıklarda kullanılır?

Grip ve soğuk algınlığına bağlı burun akıntısı, aksırma, burun ve boğazda kaşıntı, baş ağrısı, adale ağrısı, boğaz ağrısı, vücut kırıklığı, ateş, nezle, gözlerde sulanma ve kaşıntı gibi durumlarda kullanılır.