Eskihisar Yalova feribot kaç para?

İçindekiler:

  1. Eskihisar Yalova feribot kaç para?
  2. Yalova Eskihisar feribot çalışıyor mu?
  3. Negmar Eskihisar Topçular kaç para?
  4. Eskihisar Feribot kaça kadar açık?
  5. Yalova feribot ücreti kaç para?
  6. Eskihisar Topçular feribot ücreti 2021 kredi kartı geçiyor mu?
  7. Gebze Yalova feribot çalışıyor mu?
  8. Negmar Eskihisar kimin?
  9. Haftasonu İDO var mı?
  10. Eskihisar Topçular feribot ücreti kredi kartı geçiyor mu?
  11. İDO da kredi kartı geçiyor mu?
  12. Feribotta kart geçer mi?
  13. Gebze Yalova arası feribotla kaç saat?
  14. Negmar feribot nereye gidiyor?
  15. Topçular Feribotu nereye gidiyor?

Eskihisar Yalova feribot kaç para?

Eskihisar Topçular feribot ücreti 2021 itibariyle otomobiller için tek yön 95 TL olarak belirlenirken gidiş dönüş ücreti 180 TL olarak belirlendi. 24 saat boyunca sefer yapılmaktadır.

Yalova Eskihisar feribot çalışıyor mu?

olarak 30 yılı aşkın süredir kesintisiz olarak sürdürdüğümüz deniz ulaşımı hizmetimizle haftanın her günü 24 saat aralıksız olarak gerçekleştirilen İDO Topçular Eskihisar / Eskihisar - Topçular Arabalı Vapur Seferlerinde toplam 17 gemi çalışmaktadır.

Negmar Eskihisar Topçular kaç para?

Negmar Eskihisar Tavşanlı Sefer Saatleri Ve Ücretleri
Araç TürüTek YönGidiş-Geliş
Otomobil, Jeep100 TL190 TL
Kamyonet, Minivan130 TL255 TL
Otobüs, Kamyon190 TL375 TL
Tır270 TL530 TL
1 satır daha

Eskihisar Feribot kaça kadar açık?

Eskihisar Topçular feribot seferleri her gün 24 saat kesintisiz olarak yapılıyor. En fazla 20 dakika aralıklarla yapılan seferlerde ortalama yolculuk süresi 30 dakika ile 45 dakika arasında değişiyor.

Yalova feribot ücreti kaç para?

Yenikapı - Yalova İDO Seferleri. Yenikapı - Yalova İDO Biletleri Bilet.com'da!
TarihFeribot TipiFiyat
04.10.2021FC36 TL
04.10.2021FC36 TL
05.10.2021FC36 TL
27 satır daha

Eskihisar Topçular feribot ücreti 2021 kredi kartı geçiyor mu?

Eskihisar Topçular (Feribot) Arabalı Vapur Fiyatları - 2021 İdo bu hatta geçişlerde kredi kartı ile ödeme imkanı sağladığını duyurmuştur. ... Eskihisar- Topçular hattında araçlı yolcular için kredi kartı ile ödeme, nakit ödeme ve Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) ile geçiş yapılmaktadır.

Gebze Yalova feribot çalışıyor mu?

İDO Topçular İskelesi'nden 24 saat aralıksız yapılan arabalı vapur seferleri ile Gebze - Yalova arası ve Körfez Bölgesi'ndeki ulaşım çok daha kısa ve hızlı bir şekilde sağlanıyor. Yayalara da açık olan arabalı vapur seferi için yaya yolcular İstanbulkart ile rahatlıkla ödeme yapabilmektedir.

Negmar Eskihisar kimin?

Bu iki ortağıyla birlikte Negmar'ı kuran işadamı Mehmet Koç bugün 16 gemiden oluşan bir filoyu yönetiyor. İşadamı Mehmet Koç... Girişimci kimliğiyle tanınan bir işadamı.. Hatta Girişimci İşadamları Vakfı'nın Başkanı.

Haftasonu İDO var mı?

İDO'dan yapılan açıklamaya göre biletli hatlarda seferler, hafta içi 05.00 ile 19.00 saatleri arasında yapılacak. Hafta sonu ise sefer düzenlenmeyecek.

Eskihisar Topçular feribot ücreti kredi kartı geçiyor mu?

Araç ile geçişlerde ise nakit, kredi kartı, HGS ve kurumsal anlaşmalar kapsamında geçiş mümkündür.

İDO da kredi kartı geçiyor mu?

Arabalı Vapur Seferi: Yayalara da açık olan arabalı vapur seferi için yaya yolcular İstanbulkart ile rahatlıkla ödeme yapabilmektedir. Araç ile geçişlerde ise nakit, kredi kartı, HGS ve kurumsal anlaşmalar kapsamında geçiş mümkündür.

Feribotta kart geçer mi?

İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş. (İDO), Eskihisar-Topçular araba vapuru hattı gişelerinde kredi kartıyla ödeme kabulüne başladı. İDO'dan yapılan açıklamaya göre, Eskihisar-Topçular hattı gişelerinde nakit, HGS veya temassız banka kartlarıyla ödeme seçeneklerine ek olarak kredi kartıyla da ödeme alınmaya başladı.

Gebze Yalova arası feribotla kaç saat?

Gebze (Eskihisar) - Yalova arası feribot seferi ne kadar sürüyor? Negmar firmasına bağlı feribot seferleri 30-35 dakika kadar sürerken İDO firmasına bağlı feribot seferleri yaklaşık 40-45 dakika kadar sürmektedir.

Negmar feribot nereye gidiyor?

Gebze, Eskihisar ve Yalova, Tavşanlı iskelelerimiz arasında 7/24 çalışma prensibi ve son teknoloji donatılmış feribotlarımızla hizmet vermekteyiz. Gidiş-Dönüş bileti alınması durumunda araç sınıflarına göre farklı oranlarda indirimler uygulanmaktadır.

Topçular Feribotu nereye gidiyor?

İstanbul Bursa yönünde seyahat eden araçların İzmit Körfezini dolaşmadan yollarını kısaltan Eskihisar Topçular arasında arabalı vapur yolculuğu ortalama 45 dakika sürmektedir. Bu seferler Kocaeli Gebze İlçesinin Eskihisar iskelesi ile Yalova İlinin Topçular beldesindeki iskele arasında yapılmaktadır.