Bağkur ödemeleri nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Bağkur ödemeleri nasıl yapılır?
  2. Bağkur borcu kredi kartıyla ödeniyor mu?
  3. Isteğe bağlı sigorta primi kaç para?
  4. Halkbank Bağkur Ödeme Nasıl Yapılır?
  5. Ziraat mobil Bağkur Ödeme Nasıl Yapılır?
  6. Halkbank kredisi nasıl ödenir?

Bağkur ödemeleri nasıl yapılır?

Bağkur primleri SGK ile anlaşmalı olan bankaların şubelerine giderek yapılabilir. PTT şubelerinden şahsen yapılabilmektedir. SGK ile anlaşmalı olan bankalardan internet siteleri üzerinden gerçekleştirilebilmektedir.

Bağkur borcu kredi kartıyla ödeniyor mu?

Yapı Kredi Internet Şubesinde ''SSK-Bağkur Ödeme''Menüsü ile İstediğiniz Zaman Ödeme. Yapı Kredi İnternet Şubesi kullanıcılarımız ''SSK-Bağkur Ödeme'' menüsünden hesaptan veya Kredi Kartından prim ödemelerini yapabilirsiniz. ... Kredi kartı ile yapılan işlemlerde tutara bağlı olarak işlem ücreti alınmaktadır.

Isteğe bağlı sigorta primi kaç para?

İsteğe bağlı sigorta primi, prime esas kazancın alt sınırı ile üst sınırı arasında, sigortalı tarafından beyan edilecek prime esas aylık kazancın 2'sidir. SGK prime esas kazanç alt sınırı 3.577,50 TL ve üst sınırı ise 26.831,40 TL'dir.

Halkbank Bağkur Ödeme Nasıl Yapılır?

Ödemelerinizi 7/24 Halkbank Dialog aracılığıyla; 08 Halkbank Dialog'u arayarak 2 numaralı ''Bankacılık İşlemleri'' menüsünden 6 numaralı seçenek ile gerçekleştirebilirsiniz. SSK ve BAĞ-KUR Prim ödemelerinizi hesabınızdan ya da kredi kartınızdan düzenli otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz.

Ziraat mobil Bağkur Ödeme Nasıl Yapılır?

1 - Mobil Bankacılık uygulaması üzerinde Ödemeler menüsü altında SGK Prim Tahsilatları (SSK-Bağkur-Emsan) seçeneği içinde yer alan “Karekod Tara ve Öde” alanı seçilir.

Halkbank kredisi nasıl ödenir?

Paraf ödemelerinizi aşağıdaki kanallardan otomatik ödeme talimatı vererek yapabilirsiniz.
  1. Halkbank Şubeleri,
  2. 08 Halkbank Dialog,
  3. Halkbank İnternet Şubesi'nde Kredi Kartları/Otomatik Ödeme Talimatı ekranını kullanarak, Otomatik Ödeme Talimatı talebinde bulunabilirsiniz.