Türk Telekom yurtdışı paketleri ne kadar?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom yurtdışı paketleri ne kadar?
  2. Türk Telekom yurtdışı paketi nasıl yapılır?
  3. Türk Telekom yurtdışı paketleri hangi ülkelerde geçerli?
  4. Yurtdışı Arama kaç TL?
  5. Türk Telekom hattım yurtdışına açık mı?
  6. Avantaj yurtdışı paketi nasıl yapılır?
  7. Türk Telekom yurtdışı nasıl kapatılır?
  8. İnternet paketi yurtdisinda geçerli mi?
  9. Hazır Kart Tarifen yurtdışında geçerli ne demek?
  10. Yurtdışı Arama kaç TL Turkcell?
  11. Vodafone yurtdışı arama ücreti ne kadar?
  12. Hattımın yurtdışına açık olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?
  13. Avantaj yurt dışı paketi hangi ülkelerde geçerli?
  14. Turkcell yurtdisi paketleri hangi ülkelerde geçerli?
  15. Telefon yurtdışına nasıl kapatılır?
  16. Hattımı yurtdışı aramalarına nasıl kapatabilirim?
  17. Türk Telekom hattımı yurtdışında nasıl kullanırım?
  18. Tarifem yurt dışında geçerli mi?
  19. Turkcell Tarifen yurtdışında geçerli ne demek?

Türk Telekom yurtdışı paketleri ne kadar?

Servis Bilgisi. Tarifen Yurt dışında Servisi ile günlük 39,78 TL'ye yurt içi tarifenizdeki her yöne dakika, mesaj ve internetinizi yurt dışında özgürce kullanabilirsiniz.

Türk Telekom yurtdışı paketi nasıl yapılır?

YURTDISI RAHAT yazıp 5555 'e gönderin. Yurtiçinden 5555'e gönderilen kayıt SMS'leri ücretsizdir. 4 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri'ni arayın. Türk Telekom mağazalarına gelin.

Türk Telekom yurtdışı paketleri hangi ülkelerde geçerli?

*14.08.2018 tarihi itibarıyla Uruguay, Kongo Cumhuriyeti, Meksika, El Salvador, Antigua&Barbuda, Montserrat, Kazakistan ve Mısır ülkeleri servisin geçerli olduğu ülkeler arasına eklenmiştir.

Yurtdışı Arama kaç TL?

Standart Uluslararası Arama ve SMS Fiyatları
Sabit Hat (TL/dk.)Mobil Hat (TL/dk.)
Avrupa0,612,24
Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu ve Kuzey Amerika*1,582,55
Orta Doğu2,802,80
Diğer3,473,47
1 satır daha

Türk Telekom hattım yurtdışına açık mı?

Yurt dışına çıkmadan önce faturalı/faturasız hattınızın uluslararası dolaşıma (roaming) açık olduğundan emin olmalısınız. www.turktelekom.com.tr'deki online işlemler menüsünden hatlarını uluslararası dolaşıma açtırabilirler.

Avantaj yurtdışı paketi nasıl yapılır?

Türkiye'den yurt dışı yönüne yapılan kullanımlar kapsam dahilinde değildir. Paketi almak için AVANTAJ YURTDISI yazıp ve iptal etmek için IPTAL AVANTAJ YURTDISI yazıp 2200'e gönderebilirsiniz. Paketinizi almak için 2200'e gönderilen SMS'ler yurt içinde ve yurt dışında ücretsizdir.

Türk Telekom yurtdışı nasıl kapatılır?

Yurt dışında paketsiz internet kullanımınızın hiçbir zaman durdurulmasını istemiyorsanız IPTAL Yurt Disi FUS yazıp 5555'e gönderebilirsiniz.

İnternet paketi yurtdisinda geçerli mi?

Yurt Dışında Kullanım Yurt içinde kullandığınız tarifeniz ve paket abonelikleriniz yurt dışı kullanımlarınızda geçerli değildir. Yurt dışında gittiğiniz ülkede geçerli herhangi bir yurt dışı paketiniz yoksa, Turkcell Dünya Tarifesi üzerinden ücretlendirilirsiniz.

Hazır Kart Tarifen yurtdışında geçerli ne demek?

Tarifen Yurt Dışında Geçerli özelliği ile yurt içi tarifenizdeki her yöne dakika, SMS ve internetinizin tamamını yurt dışında 85 ülkede günlük ek 35,00 TL'ye aynen kullanabilirsiniz!

Yurtdışı Arama kaç TL Turkcell?

Tüm vergiler dahil (KDV ve ÖİV) 42,84 TL'ye Yurt Dışını Arama 1 saat Paketi'ne sahip olabilirsiniz. KDV Oranı %18, ÖİV oranı 31.01.2021 tarihi itibarı ile %10'dur. Yurt Dışı 1 saat Paketi'ni almak için YD 1SAAT yazarak 2222'ye ücretsiz kısa mesaj gönderilmesi ve gelen mesaja EVET yazıp cevap dönülmesi gerekmektedir.

Vodafone yurtdışı arama ücreti ne kadar?

Her Şey Dahil Pasaport Dünya: Arama /Aranma 1,02TL, SMS 71,4kr. Hattınızı Yurt Dışında Kullanıma Açmak İçin Hemen Tıklayın! İlk 20 MB 35,7 ₺ , sonraki her 50 MB 81,59 ₺ Ücretlendirme periyodu 1KB'dır. Kullanıcıları tarife haklarını bitirmeleri durumunda arama, aranma ve SMS aşım ücretlerinde değişiklik olmayacaktır.

Hattımın yurtdışına açık olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?

Yurt Dışını Arama Hattınızın yurt dışını aramaya açık olduğunu kontrol etmek için YURTDISI ARAMA yazıp 2222'ye ücretsiz SMS gönderebilirsiniz.

Avantaj yurt dışı paketi hangi ülkelerde geçerli?

​Turkcell ile yurt dışında konuşmak da çok hesaplı! Yurt Dışı Avantaj 180 Dk Paketi ile Avrupa, Amerika, Rusya, Çin, Suudi Arabistan ve KKTC'de sadece 151,66 TL ödeyerek bir ay boyunca tam 3 saat konuşabilirsiniz.

Turkcell yurtdisi paketleri hangi ülkelerde geçerli?

Geçerli ülkeler: ABD, Almanya, Avusturya, Belçika, Beyaz Rusya, Birleşik Krallık (İngiltere, İskoçya, Galler, Kuzey İrlanda), Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Faroe Adaları, Fransa, Hollanda, İrlanda, İtalya, İspanya, Kanada, Kanal Adaları, KKTC, Polonya, Portekiz, Porto Riko, San Marino, Slovenya, ...

Telefon yurtdışına nasıl kapatılır?

Hattınızı Yurtdısı Aramalarına Kapama: Hattınızı uluslararası aramalara kapatmak içinse ULUS KAPAT yazıp 7000'e gönderebilirsiniz.

Hattımı yurtdışı aramalarına nasıl kapatabilirim?

Türkiye'den Yurt Dışını Arama Hattınızı yurt dışını aramalara açık hale getirmek için tıklayınız. Ayrıca, yurt dışını aramaya açmak için YURTDISI ARAMA , kapatmak için IPTAL YURTDISI ARAMA yazıp ücretsiz 2222'ye SMS göndererek de yapabilirsiniz.

Türk Telekom hattımı yurtdışında nasıl kullanırım?

Hattınızı yurt dışı kullanımına açmak için
  1. AC yazıp 5555'e ücretsiz SMS göndererek.
  2. *150# yazıp arama tuşuna basarak.
  3. Türk Telekom Müşteri Hizmetleri'ni arayarak (4)
  4. Türk Telekom Mobil Online İşlemler uygulamasından.
Daha fazla öğe...

Tarifem yurt dışında geçerli mi?

Tarifen Yurt Dışında Geçerli özelliği ile yurt içi tarifenizdeki her yöne dakika, SMS ve internetinizin tamamını yurt dışında 85 ülkede günlük ek 35,00 TL'ye aynen kullanabilirsiniz! Hazır Kart Tarifen Yurt Dışında Geçerli özelliğini günlük 35,00 TL'ye yurt dışında 85 ülkede kullanabilirsiniz.

Turkcell Tarifen yurtdışında geçerli ne demek?

Türkiye'deki tarifenizdeki internet, dakika ve mesajların tamamını ek hiç​bir işlem yapmadan yurt dışında tam 26 ülkede kullanabilirsiniz. Yurt içi tarifenizdeki tüm her yöne dakika internet ve SMS'i yurt dışında 26 ülkede otomatik olarak günlük vergiler dahil 49,90 TL'ye kullanabilirsiniz. ...