Sevimli Tehlikeli 2 var mı?

İçindekiler:

  1. Sevimli Tehlikeli 2 var mı?
  2. Sevimli ve tehlikeli hangi filmden uyarlama?
  3. Sevimli tehlikeli ne kadar gişe yaptı?
  4. Sevimli ve tehlikeli filmi nerede çekildi?
  5. Sevimli ve tehlikeli ne anlatıyor?
  6. Öteki Taraf hangi filmin uyarlaması?

Sevimli Tehlikeli 2 var mı?

Özcan Deniz, senaryosunu yazıp yönetmenliğini üstlendiği 'Sevimli Tehlikeli'nin ikinci filminde rol alabileceğinin sinyalini verdi: “Araya beni sıkıştırmaya çalışıyoruz, oynayasım da var” ... Gişe beklentisinin umut ettiklerinden çok daha iyi olduğunu belirten Deniz, “İkincisi gelecek.

Sevimli ve tehlikeli hangi filmden uyarlama?

Tabii keşke Hint filmi Queen'den uyarlama bir şarkı değil de, özgün bir müzik olsaydı demeden geçemiyoruz ama yine de kaptırıyoruz kendimizi. Film de başlamasıyla beraber dur durak bilmeden, temposunu düşürmeden ilerliyor.

Sevimli tehlikeli ne kadar gişe yaptı?

Filmografi
Filmin AdıVizyon TarihiT. Hasılat
Sevimli Tehlikeli Warner Bros. Türkiye06.02.20159.186.465 TL
Su ve Ateş UIP Türkiye15.11.201311.467.223 TL
Evim Sensin UIP Türkiye02.11.201224.483.088 TL
Araf Tiglon21.09.2012372.822 TL
10 satır daha

Sevimli ve tehlikeli filmi nerede çekildi?

Yönetmenliğini Özcan Deniz'in yaptığı ve geçtiğimiz Temmuz ayında çekimlerine İstanbul'da başlanan “Sevimli ve Tehlikeli” adlı filmin bir kısmı Korucuköy'de 16 Ağustos 2014 Cumartesi günü çekilmeye başlandı. Başrollerini Ayça Ayşin Turan ve Şükrü Özyıldız'ın üstlendiği filmin senaryosunu da Özcan Deniz yazdı.

Sevimli ve tehlikeli ne anlatıyor?

Zarok çok uzun yıllar önce Edirne'de henüz beşikteki bir kız çocuğunu kaçırıp, bir ailenin ömür boyu büyük acılar yaşanmasına neden olur. Aradan uzun yıllar geçer ve Zarok eline geçen bir fırsatı değerlendirir.

Öteki Taraf hangi filmin uyarlaması?

Öteki Taraf filmi, İspanyol gerilim filmi La cara oculta (The Hidden Face)'den uyarlanmıştır. Filmin yönetmenliğini senaristliğini Özcan Deniz yürütüyor. Deniz, oyuncuları arasında da bulunuyor. Başarılı bir adam yeni sevgilisi Ece ile mutlu bir hayat sürmektedir.