Istanbul Üniversitesi Açıköğretim harç parası ne kadar?

İçindekiler:

  1. Istanbul Üniversitesi Açıköğretim harç parası ne kadar?
  2. Istanbul Üniversitesi Açıköğretim harç ücretleri hangi bankaya yatırılacak?
  3. Auzef harcı nasıl ödeyebilirim?
  4. Aksis den ödeme nasıl yapılır?
  5. Auzef harç yatırma Online nasıl yapılır?
  6. Auzef harç ücreti nereye yatırılır?
  7. Açıköğretim ders kitapları ücretli mi?
  8. Aksis üzerinden sanal POS ödeme nasıl yapılır?

Istanbul Üniversitesi Açıköğretim harç parası ne kadar?

Tanımlar Koşullar
LİSANS (AÇIK ÖĞRETİM)ÖSYM İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLER İÇİN (DÖNEMLİK)İKİNCİ ÜNİVERİSTE KAPSAMINDA YERLEŞEN ÖĞRENCİLER İÇİN (DÖNEMLİK)
ADALET325 TL370 TL
HUKUK BÜRO YÖNETİMİ VE SEKRETERLİĞİ325 TL370 TL
KÜLTÜREL MİRAS VE TURİZM325 TL370 TL
SAĞLIK KURUMLARI İŞLETMECİLİĞİ325 TL370 TL
21 satır daha

Istanbul Üniversitesi Açıköğretim harç ücretleri hangi bankaya yatırılacak?

Kayıt yenileyecek öğrenciler 17.09.2018 – 30.09.2018 tarihleri arasında Halkbank ATM ve Şubelerinden ya da AKSİS otomasyon sistemi üzerinden Kredi Kartı ile ödeme işlemlerini gerçekleştirmelidir.

Auzef harcı nasıl ödeyebilirim?

Kayıt yenileme işlemi için referans numaranız ile dönem ücretini ödemeniz yeterlidir. Ödemenizi Referans numarası ile Halkbank Şube/ATM'lerinden gerçekleştirebilir ya da AKSİS sistemi üzerinden online ödeme yapabilirsiniz.

Aksis den ödeme nasıl yapılır?

AKSİS sistemine (https:/aksis.istanbul.edu.tr/) giriş yaptıktan sonra “Harç Bilgileri” kısmından “Referans Numara'sına ulaşabilirsiniz. Ödemenizi Referans numarası ile Halkbank Şube/ATM'lerinden gerçekleştirebilir ya da AKSİS sistemi üzerinden online ödeme yapabilirsiniz. “Ödeme Yap” butonunu tıklayınız.

Auzef harç yatırma Online nasıl yapılır?

AKSİS sistemine (https:/aksis.istanbul.edu.tr/) giriş yaptıktan sonra “Harç Bilgileri” kısmından “Referans Numara'sına ulaşabilirsiniz. Online ödeme işlemini gerçekleştirmek için aynı sayfada yer alan “Ödeme Yap” butonunu tıklayınız.

Auzef harç ücreti nereye yatırılır?

Kayıt yenileyecek öğrenciler 17.09.2018 – 30.09.2018 tarihleri arasında Halkbank ATM ve Şubelerinden ya da AKSİS otomasyon sistemi üzerinden Kredi Kartı ile ödeme işlemlerini gerçekleştirmelidir.

Açıköğretim ders kitapları ücretli mi?

AÖF öğrencilere artık kitap vermeyecek, kitaplar dijital ortamda olacak. ... Bu adımlar neticesinde elde edilen maliyet düşüşü öğrencilerimize olumlu bir şekilde yansıtılacak ve hâlihazırda 275 TL olup basılı kitaba devam edilmesi durumunda 350 TL'nin üzerine çıkması kaçınılmaz olan öğretim gideri 225 TL'ye düşürülecektir.

Aksis üzerinden sanal POS ödeme nasıl yapılır?

Sanal Posttan Ödeme İşlemi Sanal posttan ödeme işlemini gerçekleştirmek için AKSİS otomasyon sistemindeki Harç Bilgilerim kategorisinden “Ödeme Yap” butonunu tıklayınız. Karşınıza gelecek ekranda ilgili alanları doldurarak sanal pos/online ödeme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.