Regal marka nasıl bir marka?

İçindekiler:

  1. Regal marka nasıl bir marka?
  2. Regal Vestel'in yan ürünü mü?
  3. Regal Vestel mı?
  4. Regal Arçelik mi?
  5. Flavel hangi markanın yan ürünü?
  6. Grundig Arçelik mı?
  7. SEG marka çamaşır makinesi kaç yıl garantili?
  8. Venus hangi ülkenin malı?
  9. Flavel hangi servis bakıyor?

Regal marka nasıl bir marka?

Regal; Zorlu Grubu markalarından biridir. Regal servis ağının geniş olması, hızlı yedek parça temini, kesintisiz müşteri hizmetleri sayesinde kullanıcı memnuniyeti konusunda hayli titiz bir markadır.

Regal Vestel'in yan ürünü mü?

Regal, 2002 yılında Zorlu Holding bünyesinde kurulan beyaz eşya markasıdır. Ürün çeşitleri televizyon, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, klima, fırın, derin dondurucu, termosifon ve ankastre'den oluşur. Vestel Elektronik şirketinin yan ürünüdür.

Regal Vestel mı?

Vestel'in sahibi olduğu markalar: ... Regal, Rusya'da da satılan bir Türk markası SEG, Rusya'da da satılan bir Alman markası FINLUX, Fin tüketici elektroniği markası

Regal Arçelik mi?

Arçelik ve Vestel, beyaz eşya sektörünün iki önemli oyuncusu. Ana markaları arasındaki rekabet Arçelik'in Altus, Vestel'in Regal adı altında sundukları alt markalara da taşındı. ... Zorlu Grubu bünyesinde bir beyaz eşya ve elektronik markası olarak hayata geçirilen Regal'in portföyünde çok çeşitli ürünler yer alıyor.

Flavel hangi markanın yan ürünü?

(Flavel markası Koç Holding'in; Beko ve Arçelik Servis güvencinde olduğu kendi markasıdır.)

Grundig Arçelik mı?

Tüketici elektroniği, beyaz eşya, ses ve görüntü sistemleri sektöründe faaliyetlerini yürüten ve elektronik ürünleriyle tüm dünyada tanınan Grundig, 2007 yılından beri Arçelik A.Ş. şirketi olarak faaliyet göstermektedir. Tüm dünyada 65'den fazla ülkede satılmakta olan Grundig markası; Türkiye'de Arçelik A.Ş.

SEG marka çamaşır makinesi kaç yıl garantili?

Seg marka ürünlerin tamir hizmetlerinde orjinal yedek parça kullanan firmamız, gerçekleştirdiği tüm işlemlerde bir yıl müddet ile parça ve işçilik garantisi sunmaktadır. Aeg servisi hakkında daha fazla bilgi almak için çağrı merkezimizi arayabilir, profesyonel çağrı merkezi yetkililerimizden destek talep edebilirsiniz.

Venus hangi ülkenin malı?

Vestel Venüs, Vestel tarafından üretilen Türkiye yerli ürünü olan yurtiçine ve yurtdışına pazarlanan ve üretilen, Android işletim sistemi ile çalışan Akıllı telefon serisidir.

Flavel hangi servis bakıyor?

Flavel müşteri hizmetleri telefon numarası 4. Bu numarayı arayarak yukarıda yazan tüm konular hakkında destek alın. 7/24 aktif olan bu hatta dilediğiniz zaman ulaşım sağlayın. Bu numara Arçelik çağrı merkezidir.