Türkiyenin en iyi saç ekim merkezi hangisi?

İçindekiler:

  1. Türkiyenin en iyi saç ekim merkezi hangisi?
  2. En iyi saç ekimi hangisi?
  3. Saç ekiminde en iyi doktor kim?
  4. En iyi saç ekimi hangi ülkede?
  5. Donör bölgeden alınan saç çıkar mı?
  6. Saç Ektirmenin fiyatları ne kadar?

Türkiyenin en iyi saç ekim merkezi hangisi?

En iyi saç ekim merkezi listemizin ilk sırasında yer alan ASMED hair transplant, Dr. Koray Erdoğan öncülüğünde hastalarına en iyi hizmeti sunuyor. Saç ekimi alanında yapmış olduğu yenilikçi buluşlar sayesinde adından sıklıkla söz ettiren ASMED, başarılı saç ekimi operasyonları sunmakta.

En iyi saç ekimi hangisi?

Günümüzde DHI tekniği biz cerrahlar tarafından daha çok tercih ediliyor. DHI tekniği hem daha hızlı iyileşme süresi sağlıyor hem de saç ekiminde daha iyi sonuçlar alınmasını sağlıyor. Bu teknikle saçın tıraşlanmasına gerek olmaz. 6.000 ile 7.000 kadar greft ekimi yapılabilir.

Saç ekiminde en iyi doktor kim?

Aygın “European Best Hair Transplant Surgeon” ödülüne layık görüldü. Türkiye'de uluslararası kalite standartlarında saç ekimi hizmeti veren Dr. Serkan Aygın, sağlık alanında gösterdiği bu başarısını Avrupa'nın en iyi saç ekimi doktoru olarak aldığı bu ödülle birlikte bir kez daha kanıtladı.

En iyi saç ekimi hangi ülkede?

Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi Kurucu Başkanı Emin Çakmak, Türkiye'nin saç ekimiyle dünyada birinci sırada olduğunu söyledi. Türkiye son yıllarda sağlık turizminde hızla büyüyerek dünyada ilk 5'te, saç ekimindeyse birinci sırada yer aldı.

Donör bölgeden alınan saç çıkar mı?

Bu bölgeden alınan saçların tamamı, geri çıkmayacak, bu bölge seyrek olarak kalacaktır. Alım yapılacak olan donör bölgesinden orantılı şekilde çıkartılan ensedeki saç köklerinin yokluğu, dışarıdan fark edilmez.

Saç Ektirmenin fiyatları ne kadar?

Saç ekimlerinde greft hesaplamsı ile saç ekim fiyatı sunan saç ekim merkezleri genel olarak mümkün olsa dahi 3000 greft saç ekim yapmakta ve yaptıkları bu 3000 greft saç ekim için yaklaşık olarak 4000 tl ile 5000 tl arasında fiyat sunmaktadırlar.