Türkiye Sigorta kamu mu?

İçindekiler:

  1. Türkiye Sigorta kamu mu?
  2. Türkiye Sigorta hangi pazarda?
  3. Ana sigorta şirketi kimin?
  4. Ev eşya sigortası neleri kapsar?
  5. HDI Sigorta sahibi kim?

Türkiye Sigorta kamu mu?

Türkiye Sigorta, 27 Ağustos 2020 itibarıyla faaliyet göstermeye başlayan sigorta şirketidir. ... Türkiye Varlık Fonu bünyesinde bulunan kamu sigorta şirketleri Ziraat Sigorta A.Ş., Halk Sigorta A.Ş'nin Güneş Sigorta A.Ş. ile birleştirilmesiyle kurulmuştur.

Türkiye Sigorta hangi pazarda?

Türkiye Sigorta Birliği (TSB) tarafından yayınlanan 2020 yılı 12 aylık sektör istatistikleri sonuçlarına göre, Türkiye Sigorta 60 şirketin faaliyet gösterdiği Türk sigorta sektöründe hayat dışında 8 milyar 887 milyon lira ve yüzde 13,04 oranında pazar payı; hayat tarafında ise 3 milyar 993 milyon lira ve yüzde 27,67 ...

Ana sigorta şirketi kimin?

Otomotiv sektöründeki tecrübesini Enka Motorlu Araçlar A.Ş., Turksis Yardım ve Servis Hizmetleri A.Ş. ve Insurance Claims Center A.Ş. Şirketleri ile taçlandıran sermayedarımız Kantürk Öztürk, sigortacılık tutkusunu Eylül 2020'de Ana Sigorta A.Ş. ile hayata geçirmiştir.

Ev eşya sigortası neleri kapsar?

Konut eşya sigortası poliçesinde deprem, yangın, yıldırım, infilak, hırsızlık, sel ve su baskını, fırtına, yer kayması gibi doğal afetlerin yanı sıra terör olayları, grev, lokavt, kargaşa, halk hareketleri gibi olağan dışı etmenler sebebiyle uğranılan zararlar da teminat kapsamındadır.

HDI Sigorta sahibi kim?

Almanya'nın önde gelen sigorta şirketlerinden Talanx Group üyesi olan HDI Sigorta, 2006 yılından beri Türkiye'de faaliyet göstermektedir. Talanx Group, Almanya'nın üçüncü büyük sigorta grubudur. Merkezi Hannover olan bu grup, yaklaşık 150 ülkede faaliyet gösterir.