Eminevim organizasyon ücreti peşin mi?

İçindekiler:

  1. Eminevim organizasyon ücreti peşin mi?
  2. Eminevimde sistem nasıl çalışıyor?
  3. Eminevim den hemen ev alınır mı?
  4. Eminevim ile nasıl ev sahibi olunur?
  5. Eminevim kura sistemi nasıl?
  6. Hedef arabam nedir?

Eminevim organizasyon ücreti peşin mi?

Peşinatsız, faizsiz, kira öder gibi ev sahibi olun diye Eminevim sisteminde organizasyon ücretini yarıya böldük. Organizasyon ücretinin yarısını peşin, yarısını 6 taksitle ödeme imkanı sunduk.

Eminevimde sistem nasıl çalışıyor?

Sistem; faiz ödemeden, kişinin bütçesine göre, dilediği yerden istediği gayrimenkulü alabilmesini sağlar. Sistemin özünde imece ve yardımlaşma vardır. Eminevim sisteminin bir adı da Elbirliği Sistemidir. ... Kendi birikiminizle daha uzun bir sürede alacağınız evi Eminevim size daha kısa sürede teslim eder.

Eminevim den hemen ev alınır mı?

Organizasyon ücreti dışında fazladan herhangi bir ücret ödenmez. Bu sistemde Faiz ödemeden ilk aylarda ev alma şansı vardır. Türkiye'nin her yerinden, beğendiğiniz evi alabilirsiniz. Kendi birikiminizle daha uzun bir sürede alacağınız evi Eminevim size daha kısa sürede teslim eder.

Eminevim ile nasıl ev sahibi olunur?

Çekilişli sistemde taksit vadenize göre evinizin sahibi olmak için bir gruba dahil olursunuz ve düzenli aralıklarla yapılan çekilişlerle her ay bir kişi ev sahibi olacak şekilde yardımlaşma esasına dayalı bir sistem uygulanır. Çekilişler noter huzurunda resmi olarak gerçekleştirilir.

Eminevim kura sistemi nasıl?

Bu sistemde her ay yapılan çekilişlerde bir kişi ev sahibi olur. Ayrıca büyük bir avantaj olarak hiç kimse vadenin yarısından sonrasını beklemez. Örneğin, 100 kişilik bir grupta ilk 50 ay boyunca kura sonucu her ay bir kişi evini teslim alırken 51. aya geldiğinde kalan 50 kişi evini teslim alır.

Hedef arabam nedir?

Hedefevim araba, bir nevi gün sistemiyle birçok kişiyi araç sahibi yapan firmadır. Peşinatlı ve peşinatsız araba almaya yardımcı olan bu sistem, oldukça güvenilir ve kullanışlıdır. Başvurduğunuz zaman sizin bütçenize ve durumunuza göre ödemeleriniz belirlenir. Belirlenen şekilde ödemeler başlatılır.