Bosch u nereye şikayet edebilirim?

İçindekiler:

  1. Bosch u nereye şikayet edebilirim?
  2. 4 Kim?
  3. Bosch Servis ücreti ne kadar?
  4. Bosch Genel Mü?
  5. Yetkili servis ücret alır mı?
  6. Beko servis ücreti 2020 ne kadar?
  7. Garantili üründen servis ücreti alınır mi?

Bosch u nereye şikayet edebilirim?

Müşterilerimiz Bosch marka tüm ev aletleri ya da hizmetlerimizle ilgili aşağıdaki kanallardan bizlere şikayet, talep ve önerilerini kolay ve hızlı biçimde iletebilmektedirler:
  • Türkiye'nin her yerine 7/24 Hizmet veren 444 63 33 numaralı Çağrı Merkezimiz.
  • İletişim sayfamız.
  • Sosyal medya kanallarımız.

4 Kim?

4 Bosch Çağrı Merkezi.

Bosch Servis ücreti ne kadar?

Bosch Yetkili Servisi ücret olarak müşterilerden 50,00₺ ücret talep etmektedir, Firmamız bu bedelden yaklaşık %10 indirimli fiyat talep etmektedir. Buna bağlı olarak 2019 yılı genelinde talep ettiğimiz ücret 40,00₺ dir.

Bosch Genel Mü?

Bosch'un Türkiye Temsilcisi ve Bosch Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Hermann Butz, görevini halen Bosch Rexroth Genel Müdürü olarak görev yapan Steven Young'a devrediyor.

Yetkili servis ücret alır mı?

Garanti kapsamı dışındaysa servis hiç bir tamirat yapmasa dahi gelip ürünü görüp teşhisi koyduğu anda sizden ücret alacaktır. En az 75-100 liradan kapı açılıyor. Eğer tamirat yapacaksa artı işçilik ve parça maliyeti eklenir.

Beko servis ücreti 2020 ne kadar?

Servis Formu Ücretsis arıza tespıtı yaptırabilirsiniz. Beko Televizyonunuzu yerinde Servis: Teknik Servisimiz arızalı televizyonunuzu adresinizde arıza tespiti. 50 TL arıza tespıtı yaptırabilirsiniz. 100 TL.

Garantili üründen servis ücreti alınır mi?

b. Ürünün garanti süresi içerisinde, gerek malzeme, gerekse imalat ve montaj hatalarından dolayı arızalanması sonucu ilgili servis istasyonlarımızda bakım, onarım ve işçilik masrafı ve parça bedeli alınmaksızın ücretsiz olarak yapılacaktır.