ATA AÖF kayıt silme dilekçesi nereye gönderilir?

İçindekiler:

  1. ATA AÖF kayıt silme dilekçesi nereye gönderilir?
  2. DGS ders muafiyeti nasıl olur?
  3. AÖF ders muafiyeti var mı?
  4. Anadolu Üniversitesi acikogretim ders muafiyeti nasıl yapılır?
  5. Ata AÖF Kayıt Silme Nasıl Yapılır?
  6. Üniversite ders muafiyeti nasıl olur?
  7. Ikinci üniversite alınan ders muafiyeti nasıl yapılır?
  8. AÖF muafiyet hakkı ne demek?

ATA AÖF kayıt silme dilekçesi nereye gönderilir?

(2) Kendi isteği ile öğrencilikten ayrılacak olanlar, merkezde Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına, merkez dışında ilgili dekanlığa/müdürlüğe bir dilekçe ile başvururlar.

DGS ders muafiyeti nasıl olur?

MADDE 5 - (1) Üniversiteye kayıt hakkı kazanan öğrencilerin, daha önce devam ettikleri yükseköğretim programında başarılı oldukları derslerden muaf olabilmeleri ve diğer yükseköğretim kurumlarından, açık öğretim kurumlarından ve/veya uzaktan eğitimle alınan derslerin geçer notlarının muaf olarak değerlendirilebilmesi ...

AÖF ders muafiyeti var mı?

(Değişik: Senato-27/9/2017-9/5) Dikey Geçiş kapsamında Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerine kayıt yaptıran öğrenciye, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I–II, Türk Dili I–II ve Yabancı Dil I–II derslerinden muafiyet tanınır.

Anadolu Üniversitesi acikogretim ders muafiyeti nasıl yapılır?

Muafiyet başvuruları, kayıt işlemi yapıldıktan sonra kayıt tarihleri arasında http://aof.anadolu.edu.tr adresi Öğrenci Otomasyonu bağlantısı Öğrenci Bilgi Sistemi Sayfası üzerinden yapılacaktır.

Ata AÖF Kayıt Silme Nasıl Yapılır?

Kayıt silme talebinizi içeren ıslak imzalı dilekçenizin ile nüfus cüzdanınızın fotokopisini Fakültemize elden teslim ettiğiniz ya da posta/kargo yoluyla gönderdiğiniz takdirde kayıt silme işleminiz gerçekleştirilir.

Üniversite ders muafiyeti nasıl olur?

Ders muafiyet başvuruları Üniversiteye kesin kayıt yaptırdıkları ilk yarıyılın/yılın derslerinin başlamasını izleyen on beş iş günü içinde ilgili birime yapılır. Başvurular muafiyet başvurularının sona ermesini takiben beş iş günü içinde ilgili birim yönetim kurulu tarafından karara bağlanır.

Ikinci üniversite alınan ders muafiyeti nasıl yapılır?

Yurtdışındaki yükseköğretim programlarından mezun olan öğrenci, muafiyet talep edebilir. Bu öğrencinin muafiyet işlemleri, denklik belgesi ve Türkçe onaylı Not Durum Belgesi ile yapılır. Mezun öğrencilerin Not Durum Belgesi (Transkript) ile başvurması halinde sadece başarılı derslere muafiyet işlemi yapılacaktır.

AÖF muafiyet hakkı ne demek?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemine yeni kayıt yaptıracak öğrencilerimizin bir yükseköğretim kurumunda daha önceden almış ve başarmış olduğu Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi (I-II), Türk Dili (I-II) ve Yabancı Dil (I-II) dersleri için muafiyet işlemi yapılması halinde bu derslere MU (muaf) harf notu verilmekte ...