Özgür Deniz cellatın kimdir?

İçindekiler:

  1. Özgür Deniz cellatın kimdir?
  2. Ozgur Deniz Cellata ne oldu?
  3. cellat36 kac yasında?
  4. Cellatla Cemre neden ayrıldı?

Özgür Deniz cellatın kimdir?

TikTok fenomeni Özgür Deniz (cellat36), 5 Haziran 1999 Kars doğumludur. İkizler burcuna mensup olan cellat36 1.85 boyundadır. TikTok'da toplamda 5.4 milyon takipçisi bulunmaktadır. Aynı şekilde İnstagram hesabını da aktif şekilde kullanan cellat36'nın İnstagram'da ise toplamda 1.1 milyon takipçisi bulunuyor.

Ozgur Deniz Cellata ne oldu?

Genç fenomen Özgür Deniz Cellat, yüzünde çıkan yaralar nedeniyle geçtiğimiz gün hastaneye kaldırıldı. Geçtiğimiz gün başarılı fenomen Özgür Deniz Cellat, yüzünde çıkan yaralar nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Başarılı fenomenin rahatsızlığının nedeni ise hala belli değil.

cellat36 kac yasında?

Bu içerik üreticilerinden biri olan “Cellat36” kullanıcı adına sahip olan Özgür Deniz son zamanlarda birçok kişi tarafından oldukça çok merak ediliyor. 5 Haziran 1999 tarihinde dünyaya gelen Özgür Deniz'in Tiktok'ta 5.4 milyon takipçisi bulunmaktadır. 22 yaşında olan içerik üreticisi aslen Karslıdır.

Cellatla Cemre neden ayrıldı?

Cellat ile yanlış anlaşılmalardan dolayı ayrıldığını söyleyen Solmaz, “Aramızda düşmanlık yok, bir yerde görsem selamlaşırım” dedi. Solmaz'ın tüm bu sözleri ise Cellat ile 4 ay çıktığı süreçte kendisini aldattığını sanıp yanlış anlaşılmadan dolayı ayrıldıklarını kanıtladı.