Elazığ Su Arıza numarası kaç?

İçindekiler:

  1. Elazığ Su Arıza numarası kaç?
  2. Elazığ karaçalı suyu neden kesildi?
  3. Su için kaçı aramamız lazım?
  4. Elazığ karaçalı suyu temiz mi?
  5. Karaçalı suyu nereden gelir?
  6. Saski nin numarası kaç?
  7. Bahçelievler su kesintisi ne zaman sona erecek?
  8. Asat'ın telefon numarası kaç?
  9. Su sayacı arızası nereye bildirilir?
  10. Karacali suyu nedir?

Elazığ Su Arıza numarası kaç?

İLETİŞİM
BİRİM ADITELEFON
SU ARIZA185
A.PAŞA SU DEPOSU 22 68
KESİK KÖPRÜ SU DEPOSU 26 54
ARAŞTIRMA SU DEPOSU 20 76
24 satır daha

Elazığ karaçalı suyu neden kesildi?

Su ve Kanalizasyon Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından Sivrice ilçesinde gerçekleştirilen çalışmalar esnasında yaşanan göçük nedeniyle Karaçalı suyu boru hattı patlayarak askıda kalmıştır.

Su için kaçı aramamız lazım?

Tüm telefonlardan 185'i tuşlayarak İSKİ Alo 185 Servisi'ne ulaşabilirsiniz. - T.C. Kimlik No Güncelleme gibi konularda kısa sürede hizmet alabilirsiniz.

Elazığ karaçalı suyu temiz mi?

İçme suyumuz, kaliteli ve içilebilir nitelikte olup; analizleri ciddi bir şekilde yapılmakta ve denetlenmektedir. Karaçalı suyunda herhangi bir problem yoktur.

Karaçalı suyu nereden gelir?

Sivrice ilçesindeki Hazarbaba kaynağından Elazığ Belediyesi tarafından ilimize özel bir şebeke ile getirilen Karaçalı suyu, ilimizdeki 114 karaçalı çeşmesi ile vatandaşlarımıza ulaşıyor.

Saski nin numarası kaç?

Bir telefon kadar yakınız 7 gün 24 saat ulaşılabilen Alo 185 Çağrı Merkezi ve 0(264) 888 20 00 santral numaramız ile içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyuna dair istek ve talepler, kaçak su ihbarı, fatura ve abonelik bilgileri gibi diğer birçok işlem hızlı ve kolay bir şekilde yapılabiliyor.

Bahçelievler su kesintisi ne zaman sona erecek?

Arıza Kesinti Açıklama : Bahçelievler Terfi Merkezinde 1200Mm İsale Hattında Arıza Giderme Çalışmaları Yapılmaktadır. Bitiş Tarihi : Çalışmanın tahmini olarak 2.7.2021 tarihinde saat 8:00 civarı bitirilmesi öngörülmektedir.

Asat'ın telefon numarası kaç?

MÜŞTERİ HİZMETLERİ Alo ASAT 185 Çağrı Merkezine direk gelen tüm çağrıların görüşmeleri dijital ortamda kayıt altına alınmaktadır. Şehir dışından yapılan aramalarda 185 nolu telefona ulaşılamaz ise 310 12 00 nolu telefondan sesli yanıt sistemine aktarılır.

Su sayacı arızası nereye bildirilir?

Abonelerimiz, su sayaçları bozulduğunda, patladığında, sayaç numaratörlerinin çalışmaması durumunda, buharlı olduğunda, camının kırık yada mührü koptuğu durumlarda ilgili size en yakın şube müdürlüğüne veya 185 Çağrı Merkezine bildirmek zorundadırlar.

Karacali suyu nedir?

”Elazığ şehir merkezi ile mücavir alanlarda vatandaşlarımız tarafından içme suyu olarak kullanılan Karaçalı suyu, Sivrice sınırları içerisinde yer alan kaynak suyundan temin edilmekte olup, şartnamelere uygun dezenfeksiyon işlemlerinin ardından halkımıza ulaştırılmaktadır.