iSTANBUL Kongre Merkezi hangi semtte?

İçindekiler:

  1. iSTANBUL Kongre Merkezi hangi semtte?
  2. iSTANBUL Kongre Merkezi kim yaptı?
  3. iSTANBUL Kongre Merkezi kaç m2?
  4. Garden Cafe Mecidiyeköy nasıl gidilir?
  5. Harbiyeye metro ile nasıl gidilir?
  6. Lütfi Kırdar Kongre Merkezi ne zaman açıldı?
  7. Haliç Kongre Merkezi kaç metrekare?
  8. Oditoryum kaç kişilik?
  9. Türkiyede kaç tane kongre merkezi var?
  10. Harbiye Konserleri nasıl gidilir?
  11. Lütfi Kırdar Kongre Merkezi nereye bağlı?
  12. Lütfi Kırdar nasıl öldü?
  13. Haliç Kongre Merkezi sahibi kim?
  14. Haliç Kongre Merkezi kime bağlı?

iSTANBUL Kongre Merkezi hangi semtte?

iSTANBUL'UN MERKEZİ İstanbul Kongre Merkezi, İstanbul'un en nezih ve merkezi lokasyonu olan Taksim - Nişantaşı bölgesindeki Kongre Vadisi'nde yer almaktadır.

iSTANBUL Kongre Merkezi kim yaptı?

İSTANBUL LÜTFİ KIRDAR Böylece İstanbul Spor ve Sergi Sarayı'nın temeli tarihinde, dönemin İstanbul Valisi ve Belediye Başkanı Dr. Lütfi Kırdar tarafından atıldı.

iSTANBUL Kongre Merkezi kaç m2?

119.500m² kullanım alanına sahip olan İstanbul Kongre Merkezi;3700 kişilik oditoryumu,Uluslar arası standartlara uygun 38 m2 den 3.028 m2 kadar değişen 115 adet toplantı salonları,4.500 m² açık alanı,16.000 m²'lik fuar merkezi ,850 araç kapasitesine sahip otoparkı ile ulusal ve uluslararası platformda ziyaretçilerini ...

Garden Cafe Mecidiyeköy nasıl gidilir?

Şişli konumundaki en çok ziyaret edilen yerlerden Garden Cafe konumuna toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.
  1. Otobüs: 121B, 27T, 29Ş, 522, 92Ş, 97M, AVCILAR - SÖĞÜTLÜÇEŞME.
  2. Metro: M2.
  3. Minibüs / Dolmuş: MİNİBÜS: B-37.

Harbiyeye metro ile nasıl gidilir?

Esenler, Bayrampaşa taraflarından geliyorsanız Havalimanı-Yenikapı metrosuna binerek Zeytinburnu durağında ininiz. Buradan E-5 teki Kocatepe otobüs durağından 71T, 72T, 73, 73F, 97T numaralı otobüslerden birine binerek Harbiye durağında indiğinizde Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'ne ulaşabilirsiniz.

Lütfi Kırdar Kongre Merkezi ne zaman açıldı?

Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı
Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı
Koordinatlar41°2′49″K 28°59′33″D
Tamamlanma3 Haziran 1949)
Tasarım ve inşaat
MimarPaolo Vietti-Violi, Şinasi Şahingiray ile Fazıl Aysu
9 satır daha

Haliç Kongre Merkezi kaç metrekare?

102.000 m2'lik bir alana kurulu olup 16.000 m2 açık alana sahip olan Haliç Kongre Merkezi, 2 kişi arasında değişen oturma kapasiteli 5 teknoloji harikası oditoryum; birbiriyle bağlantılı ve toplam 9.172 m2 olmak üzere fuaye ve galeri alanları; kişi arasında değişen oturma kapasiteli 23 adet çok ...

Oditoryum kaç kişilik?

Ana binanın merkezinde yer alan Anadolu Oditoryum'a binanın üç farklı katından 12 ayrı giriş kapısı bulunmaktadır. Salon iki balkon, alt ve üst parter olmak üzere 1900 kişilik oturma düzenine sahiptir.

Türkiyede kaç tane kongre merkezi var?

Türkiye'de İstanbul, İzmir ve Antalya'da olmak üzere üç tane Kongre ve Turizm Bürosu bulunmaktadır.

Harbiye Konserleri nasıl gidilir?

Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi İstanbul Şişli'de bulunmaktadır. Kadıköy'den Beşiktaş vapuruna binerek Beşiktaş'a geliniz. Akaretler otobüs durağından herhangi bir otobüse binerek Taksim'de ininiz. Taksim'den 10 dakikalık bir yürüyüşle Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'ne ulaşabilirsiniz.

Lütfi Kırdar Kongre Merkezi nereye bağlı?

Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı İstanbul'un Şişli ilçesinde çok amaçlı bir gösteri merkezi. "Rumeli Fuar ve Sergi Merkezi" adlı ek binasıyla birlikte önemli gösteri, fuar, konser, sergi ile sosyal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapar.

Lütfi Kırdar nasıl öldü?

27 Mayıs'ta tutuklandı. Yargılandığı Yassıada'da 'de geçirdiği bir kalp krizi sonucu öldü. 'deki olaylı bir cenaze töreninden sonra Zincirlikuyu Mezarlığı'na gömüldü. Erdem Kırdar ve Üner Kırdar isimli iki oğlu vardır.

Haliç Kongre Merkezi sahibi kim?

Haliç Kültür ve Kongre Merkezi, 1923'te Ahmet Burhanettin, Osman Fıtri ve Marko Logos'tan oluşan 3 mimarın ortak yapımı olan Sütlüce Mezbahası'nın yeniden yapılmış ve genişletilmiş hali.

Haliç Kongre Merkezi kime bağlı?

Haliç Kongre Merkezi'nin en önemli değeri “İNSAN”dır. Mülkiyeti İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait özel bir işletme olan Haliç Kongre Merkezi 2009 yılında 5. Dünya Su Forumu ile ulusal ve uluslararası toplantı sektörüne kapılarını açmıştır.