Ehliyet için alınan sağlık raporu iptal edilir mi?

İçindekiler:

  1. Ehliyet için alınan sağlık raporu iptal edilir mi?
  2. Ehliyet için sağlık raporu süresi ne kadar?
  3. Sağlık ocağı randevuları ne zaman açılıyor?
  4. Sağlık raporu almak için hangi bölümden randevu alınır?

Ehliyet için alınan sağlık raporu iptal edilir mi?

Sürücü raporu sorgulama ekranında, iptal edilmek istenen raporun yanında bulunan “Tümünü İptal Et” butonuna tıklanarak, aile hekimi ile uzman hekim tarafından oluşturulan raporların tamamı iptal edilebilir.

Ehliyet için sağlık raporu süresi ne kadar?

Eğer alan boş çıkıyorsa sağlık raporunuz henüz sisteme düşmemiştir. Ehliyet almak için veya da ehliyetinizi yenilemek için aldığınız sağlık raporunun geçerlilik süresi bir senedir. Eğer yaptırdığınız sağlık raporunun üstünden bir sene geçtiyse o rapor kabul edilmez.

Sağlık ocağı randevuları ne zaman açılıyor?

Sağlık ocaklarının mesaileri, 08.00 - 12.30 ile 13.30 - 17.00 saatleri arasındadır. Türkiye genelinde bulunan tüm sağlık ocakları, belirli istisnaları dışında haftanın 5 günü bu saatlerde hizmet verir. Aile hekimi randevusu alma, sadece ALO 182 hattından ve Merkezi Hekim Randevu Sistemi üzerinden yapılabilir.

Sağlık raporu almak için hangi bölümden randevu alınır?

Devlet hastanesinden raporu almak için başvurduğunuz takdirde sizi belirli bazı bölümlerdeki doktorlara gönderirler ve bu doktorlardan muayene olmanız istenir. Muayene olmak için gideceğiniz bölümler aşağıdaki gibidir; İç hastalıkları (Dahiliye) Kulak – Burun – Boğaz (KBB)