Rheumon sprey nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Rheumon sprey nasıl kullanılır?
  2. Doline agiz spreyi nedir?
  3. Rheumon ne icin kullanilir?
  4. Doline nedir ne işe yarar?
  5. Doline ampul ne işe yarar?
  6. Rheumon ampul ne işe yarar?
  7. Sulidin plus ne işe yarıyor?
  8. Doline jel nedir ne işe yarar?
  9. Doline krem ne işe yarar?
  10. Doline ampul kaç günde bir kullanılır?
  11. Dolin iğne ne için kullanılır?

Rheumon sprey nasıl kullanılır?

Rheumon SPREY, vücudunuzun etkilenen kısımlarına ve çevresindeki alana, günde 4 kez 7 püskürtme (1 püskürtme 18 mg etofenamata eşdeğerdir) uygulayınız. Uygulama yolu ve metodu: RHEUMON SPREY sadece derinize dışarıdan uygulama içindir. Asla yutmayınız!

Doline agiz spreyi nedir?

DOLİNE, etkin madde olarak etofenamat içerir. Etofenamat, steroid olmayan (kortizonsuz) anti-romatik (romatizma tedavisi) ilaçlar grubundandır ve iltihap/inflamasyon giderici (anti-inflamatuvar) ve ağrı kesici (analjezik) özelliklere sahiptir.

Rheumon ne icin kullanilir?

RHEUMON % 5 JEL, aşağıdaki durumların tedavisinde kullanılır: Spor yaralanmaları gibi künt travmalardan sonra el ve ayaklardaki akut ezilme, burkulma ve zorlanmalara bağlı ağrılı durumlar. Diz eklemi iltihabı durumlarında, eklem çevresi yumuşak dokulardaki (bursa, tendon, bağlar ve eklem kapsülü) ağrılı durumlar.

Doline nedir ne işe yarar?

Romatoid artrit, ankilozan spondilit, osteoartrit, tendovajinit ve bursitlerde endikedir.

Doline ampul ne işe yarar?

oluşan iltihabi hastalıklar (aktive olmuş spondiloartrit veya artroz), Künt yaralanmalar (örneğin spor yaralanmaları); ezilme, burkulma, incinme, Post operatif ödem veya iltihaplar.

Rheumon ampul ne işe yarar?

RHEUMON Đ.M., etkin madde olarak etofenamat içerir. Etofenamat, steroid olmayan analjezik/ anti-romatik ajanlar grubuna ait bir etkin maddedir ve iltihap/inflamasyon giderici (anti-inflamatuvar), ağrı kesici (analjezik) ve ateş düşürücü (antipiretik) özelliklere sahiptir.

Sulidin plus ne işe yarıyor?

SULİDİN® PLUS nedir ve ne için kullanılır? (deriye sürülmek suretiyle uygulanan) kullanılan nonsteroidal antiinflamatuvar ilaçlarlar olarak adlandırılan ilaç grubuna dahildir. nimesulid ve %5 lidokain içerir. top olan tüp) içinde kullanıma sunulmaktadır.

Doline jel nedir ne işe yarar?

- Bursit, - Omurga ve eklemlerin mekanik dejeneratif harabiyetlerine (spondiloz, artroz) bağlı olarak görülen yumuşak doku hastalıklarında endikedir. Romatoid artrit, ankilozan spondilit, osteoartrit, tendovajinit ve bursitlerde endikedir.

Doline krem ne işe yarar?

THERMO-DOLİNE, etkin madde olarak etofenamat ve benzil nikotinat içerir. Etofenamat, steroid olmayan (kortizonsuz) anti-romatik (romatizma tedavisi) ilaçlar grubundandır ve iltihap/inflamasyon giderici (anti-inflamatuvar) ve ağrı kesici (analjezik) özelliklere sahiptir.

Doline ampul kaç günde bir kullanılır?

Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: Kas içine enjekte edilerek kullanılır. Ampul formu ile önerilen tedavi süresi 3-5 gündür. İlacı 5 günden fazla kullanmayınız. Önerilen dozu aşmayınız ve uzun süreli kullanımdan kaçınınız.

Dolin iğne ne için kullanılır?

- Siyatalji, - Bursit, - Omurga ve eklemlerin mekanik dejeneratif harabiyetlerine (spondiloz, artroz) bağlı olarak görülen yumuşak doku hastalıklarında endikedir. Romatoid artrit, ankilozan spondilit, osteoartrit, tendovajinit ve bursitlerde endikedir.