Poco X3 NFC oyun telefonu mu?

İçindekiler:

  1. Poco X3 NFC oyun telefonu mu?
  2. Poco X3 NFC su geçiriyor mu?
  3. Poco X3 NFC kaç yıl kullanılır?
  4. Poco X3 NFC nasıl açılır?
  5. POCO X3 PUBG iyi mi?
  6. Poco X3 Pro su geçiriyor mu?
  7. POCO X3 NFC işlemci nedir?
  8. Poco X3 ne mali?
  9. Poco X3 NFC hangi marka?
  10. Poco X3 NFC kim üretiyor?
  11. Poco X3 NFC hangi renk daha iyi?

Poco X3 NFC oyun telefonu mu?

Xiaomi Poco X3, sadece oyun performansıyla değil yeni nesil kamera özellikleriyle de benzersiz bir mobil fotoğrafçılık deneyimi vadediyor. Cihazın arka tarafında 64 MP f/1.89 geniş açı, 13 MP f/2.2 ultra geniş açı, 2 MP f/2.4 makro (4cm) ve 2 MP f/2.4 derinlik algılama özellikli dört adet kamera yer alıyor.

Poco X3 NFC su geçiriyor mu?

Gri ve mavi olmak üzere iki farklı renk seçeneği sunan Poco X3 NFC'nin çerçevesi alüminyum, arka kısmı ise plastik. Güç butonunun üzerinde parmak izi sensörüne de sahip olan Poco X3 NFC, IP53 sertifikası sayesinde su sıçramalarına karşı da dayanıklı durumda.

Poco X3 NFC kaç yıl kullanılır?

Poco X3 NFC tam 3 Yıl boyunca düzenli olarak güncelleme alacak.

Poco X3 NFC nasıl açılır?

NFC'yi açmak için:
  1. Ayarlar seçeneğine gidin.
  2. ‍ KABLOSUZ ve AĞLAR altında Diğer seçeneğine dokunun.
  3. NFC özelliğini açın. Android Beam öğesine dokunarak bu özelliği açın.

POCO X3 PUBG iyi mi?

'Poco X3 NFC' Donanım Özellikleri ve Oyun Performansı 'Adreno 618' ekran kartını kullanan model, 6 GB RAM kapasitesi ve 128 GB dahili depolama alanı ile kullanıcı beğenisine sunuluyor. ... 'PUBG Mobile' oynayarak test ettiğimiz 'Poco X3 NFC', oldukça iyi bir oyun performansı sağlıyor.

Poco X3 Pro su geçiriyor mu?

Corning Gorilla Glass 6 ile darbelere karşı oldukça dayanıklı bir yapıda olan X3 Pro, IP53 sertifikasına sahip ve toza, su sıçramalarına karşı da dayanıklı. X3 Pro, kamera performansıyla da öne çıkan bir telefon.

POCO X3 NFC işlemci nedir?

POCO X3 NFC telefon 732G Snapdragon işlemci, güçlü oyun performansı ve yüksek grafik işlem kapasitesinin yanı sıra kullanıcıya ileri yapay zekâ bilgi işlem yetenekleri sunuyor. 120 Hz ultra yüksek yenileme ve 240 Hz değerinde ekran tazeleme hızı telefona olağanüstü bir akıcılık ve hız kazandırıyor.

Poco X3 ne mali?

Xiaomi'nin akıllı telefon markası POCO, yeni modeli POCO X3 NFC'yi Türkiye'de satışa sunuyor.

Poco X3 NFC hangi marka?

Poco X3 NFC markası ile Türkiye'de bir cihazını daha piyasaya süren Xiaomi, 5160 mAh kapasiteli batarya gücüne sahip olan Poco X3 NFC cep telefonu, 6 GB ram kapasitesi ile işlemci gücüne destek sağlıyor.

Poco X3 NFC kim üretiyor?

Xiaomi Group altında faaliyet gösteren akıllı telefon markası POCO'nun X3 NFC modelinde Qualcomm'un en yeni serisi 700'ün 4G işlemcisi olan Snapdragon 732G kullanılıyor.

Poco X3 NFC hangi renk daha iyi?

Xiaomi Pocophone Poco X3 6/64Gb - renkler Siyah: en iyi klasik renk, çoğu erkek için iyidir. Beyaz: kibar ve canlı bir şey istiyorsanız harika bir seçim özellikle bayanlar için. Kırmızı: sizi diğerlerinden ayırır.