Vakıfbank ek hesap faiz oranı ne kadar?

İçindekiler:

  1. Vakıfbank ek hesap faiz oranı ne kadar?
  2. Denizbank ek hesap faizi ne kadar?
  3. Garanti Bankası Avans Hesap faizi ne kadar?
  4. Ek hesaptan çekilen para ne zaman ödenir?
  5. Iş bankası ek hesap faizi ne kadar?
  6. Taksitli para ile nakit avans arasındaki fark nedir?
  7. Iş bankası ek hesaptan para çekilir mi?

Vakıfbank ek hesap faiz oranı ne kadar?

Vakıfbank ek hesap faiz oranı şuanda %1.98'dur. Taksit gecikmesinde uygulanacak olan faiz oranı ise %2.28'dir. Vakıfbank taksitli ek hesap faiz oranı da %1.98'dur. Ek hesap özetinizi basılı olarak isterseniz ekstra 3,22 TL ücret ödemektesiniz. Bu ücreti ödememek için e-posta adresinize istemeyi unutmayınız.

Denizbank ek hesap faizi ne kadar?

Özellikleri. Aylık faiz oranı %1.98'dir. Kullanılan gün üzerinden hesaplanan faiz, aylık olarak hesabınıza tahakkuk eder.

Garanti Bankası Avans Hesap faizi ne kadar?

Avans Hesap faiz oranı her tutar için %1,89'dur. Avans Hesaba yapılan tüm para girişleri hesabınıza bir sonraki gün yansımaktadır. 200 TL'nin 7 günlük kullanımı süresince oluşacak KKDF ve BSMV dahil faiz tutarı 1,00 TL'dir. Borcun tamamen kapatılması sonucunda ödenmesi gereken tutar 201.00 TL'dir.

Ek hesaptan çekilen para ne zaman ödenir?

Ek hesap tatil gününde kullanılmışsa ve aynı gün içerisinde hesaba para yatırılmış ise bir sonraki iş gününe değin faiz işler. Ek hesaba para bir iş günü valörlü şekilde yatar.

Iş bankası ek hesap faizi ne kadar?

Faiz Oranı : %1,98.

Taksitli para ile nakit avans arasındaki fark nedir?

Taksitli nakit avansı, nakit avanstan ayıran nokta ödeme süreci. Nakit avansta alınan borca günlük faiz işlerken taksitli nakit avansa aylık faiz işler. Nakit avans borcunuzu en hızlı ödemek sizin için kârlı olacakken taksitli nakit avansı seçtiğiniz vadede ödeyebilirsiniz.

Iş bankası ek hesaptan para çekilir mi?

Kullandığınız Taksitli Ek Hesap tutarını; nakit olarak Bankamatik veya Şubelerimizden çekebilir veya vadesiz hesabınızda tutabilirsiniz.