Ziraat Bankası'na arar mısın?

İçindekiler:

  1. Ziraat Bankası'na arar mısın?
  2. Ziraat Bankası müşteri temsilcisine direk nasıl bağlanabilirim?
  3. Ziraat Bankası hesabımı nasıl öğrenebilirim?
  4. Banka kart nasıl bloke olur?
  5. 4440000 Telefon Kime Ait?

Ziraat Bankası'na arar mısın?

444 220 00 00 Ziraat Bankası Müşteri İletişim Merkezi ile zamana ve mekana bağlı kalmadan bankacılık işlemlerinizi 7 gün 2​4 saat telefon ile gerçekleştirebilirsiniz. Müşteri İletişim Merkezimizden finansal işlemlerinizi yapabilmeniz için Telefon Bankacılığı müşterisi olmanız gerekmektedir.

Ziraat Bankası müşteri temsilcisine direk nasıl bağlanabilirim?

Bankaya kayıtlı numaradan aradığınızda direk menüye ulaşabilirsiniz. Ziraat Bankası müşteri hizmetleri numarası 444 220 00 00 aradıktan sonra Ziraat Bankası müşteri hizmetlerine direk bağlanmak için 1-6-0 numaralarını tuşlamanız yeterlidir.

Ziraat Bankası hesabımı nasıl öğrenebilirim?

Bankamızda tanımlı cep telefonunuzdan BAKIYE yazıp 4747'ye SMS gönderdiğinizde ilk 10 hesabınıza ait bakiye bilgileri cep telefonunuza gelecektir. Örn: BAKIYE. BAKIYE (Ek No) yazıp 4747'ye SMS gönderdiğinizde ise yalnızca mesajda belirtilen hesabın bakiyesi cep telefonunuza gönderilecektir.

Banka kart nasıl bloke olur?

Eğer bir firmadan alışveriş yapmışsanız ve borçluysanız, borcunuzu uzun süre ödememeniz durumunda firma bankadan yazılı talepte bulunabilir. Bunun üzerine de banka kartınıza bloke koyabilir. Bu durumda yapabileceğiniz tek şey borcunuzu kapatmaktadır.

4440000 Telefon Kime Ait?

ziraat bankasının yeni ve pek havalı çağrı merkezi numarası. ne var ki benzer bir zihniyetle işletildiğinden, adsl yardım hattı diyalogları yaşanması kuvvetle muhtemeldir.