Istanbulkart online başvuru nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Istanbulkart online başvuru nasıl yapılır?
  2. Istanbul öğrenci kart nasıl alınır?
  3. Istanbul ulaşım kartı nereden alınır?
  4. Öğrenci akbili nerede çıkarılır online?
  5. Öğrenci akbil başvurusu nereden yapılır?

Istanbulkart online başvuru nasıl yapılır?

Online Başvuru: İstanbulkartonline olarak almak için https://bireysel.istanbulkart. istanbul/ adresindeki başvuru formunu doldurmanız yeterlidir. Başvuru formunda sizden bazı kişisel bilgileriniz ve bir fotoğrafınız istenecektir.

Istanbul öğrenci kart nasıl alınır?

Öğrenciler, kayıt sonrasında https://www.istanbulkart. istanbul/istanbulkart-basvuru-merkezleri-1127 adresinde yer alan aşağıdaki İstanbulkart Başvuru Merkezlerine öğrenci belgesi, kimlik aslı ve fotoğraf ile başvurarak İndirimli Öğrenci Kartlarını bizzat temin edebilirler.

Istanbul ulaşım kartı nereden alınır?

İSTANBUL KART NEREDEN ALINIR? İstanbulkart sahibi olmak oldukça basit. Sadece bir kaç adım ile İstanbul kart sahibi olabilirsiniz ve toplu ulaşımda kolaylıkla kullanabilirsiniz. İstanbulkartlar, İstanbulkart satışı ve dolumu yapan temsilcilerden kart satışı yapan Elektronik Para Yükleme makinasından alınabilir.

Öğrenci akbili nerede çıkarılır online?

İsterseniz internet üzerinden online olarak ya da İstanbulkart Başvuru Merkezlerine bireysel olarak başvurarak kartınızı temin edebilirsiniz. İnternet üzerinden online öğrenci akbili başvurusu yapmak için https://bireysel.istanbulkart. istanbul/ adresine girerek kayıt olmanız gerekiyor.

Öğrenci akbil başvurusu nereden yapılır?

Öğrenciler İBB'nin bireysel.istanbulkart. istanbul adresindeki başvuru formuna kişisel bilgilerini ve fotoğrafını kaydederek online başvuru yapabilir. İstanbulkart ve 6 TL kargo ücreti ödemesini başvurunun son adımında kredi kartı ile yapabilir. EFT ve havale ile yapılan ödemeler kabul edilmediğini belirtelim.