Atarax işe yarar mı?

İçindekiler:

  1. Atarax işe yarar mı?
  2. Atarax 2 mg şurup ne için kullanılır?
  3. Uyku ilacı etkisini ne zaman gösterir?
  4. Unisom kimler kullanamaz?

Atarax işe yarar mı?

Atarax, alerji ve anksiyete semptomlarını tedavi etmek için kullanılan reçeteli bir ilaçtır. Kaygı ve gerginlik hastalığını tedavi etmek için sakinleştirici olarak kullanılmaktadır. Atarax 25 mg tablet anksiyete tedavisinde ve ameliyattan önce veya sonra rahatlamaya yardımcı olur.

Atarax 2 mg şurup ne için kullanılır?

ATARAX, berrak renksiz bir çözeltidir. ATARAX, plastik kapaklı 200 ml'lik renkli cam şişelerde, 5 ml'lik 1.25, 2.5 ve 5 ml'ye işaretli kaşık ölçekle beraber sunulur. ATARAX, ruhsal sıkıntıyı, huzursuzluk halini ve kaygıyı gideren, kaşıntının tedavisinde kullanılan bir ilaçtır.

Uyku ilacı etkisini ne zaman gösterir?

Üstelik bu ilaçlar son derece tehlikelidir de! Öncelikle şunu bilmeniz gerekiyor: Bir uyku ilacı alıp, ertesi güne zinde başlamak diye bir şey söz konusu değil. Bu ilaçların etkisi, azalarak devam etse de yaklaşık 18 saat sürüyor.

Unisom kimler kullanamaz?

UNISOM gece uykusuna yardımcı olarak kullanılır. İçeriğindeki maddelerden herhangi birine duyarlılığı olanlarda kullanılmamalıdır. Astma, glokom veya prostat bezi büyümesi olan kişilerde kullanılmamalıdır. Bu ilaç hamile veya bebek emziren kadınlar tarafından alınmamalıdır.