TikTok 2021 Hediyesi ne kadar?

İçindekiler:

  1. TikTok 2021 Hediyesi ne kadar?
  2. Tik Tok canlı yayın hediye nedir?
  3. Tiktok para yağmuru ne kadar?
  4. Tiktokta para yağmuru ne kadar?
  5. TikTok jeton nasıl kazanılır?
  6. TikTok ta gönderilen hediyeler ne işe yarar?

TikTok 2021 Hediyesi ne kadar?

Tiktok Hediye Fiyatları Ne Kadar 2021
Hediye isimleriAlış fiyatıSatış fiyatı
Yat850 TL350 TL
Unicorn480 TL200 TL
Para yağmuru105 TL65 TL
Legendary96 TL43 TL
25 satır daha

Tik Tok canlı yayın hediye nedir?

Canlı yayının yapan kullanıcıya izleyiciler tarafından gönderilen her hediyenin farklı fiyatı var. Hediye almak için TL karşılığında jeton satın alınıyor. 1 jeton 0.96 kuruş. Hediyeler arasında para yağmuru, öpücük, ayıcık, gül, yüzük, elmas, nazar boncuğu, unicorn, panda, şato, hatta baklava bile var.

Tiktok para yağmuru ne kadar?

Para yağmurunun gönderici için maliyeti 105 TL'dir. Yayınına herhangi bir kullanıcı tarafından para yağmuru hediyesi gönderilen kullanıcıların ise hesabına yansıyacak bakiye 65 Tl'dir. Arada kalan 40 TL'lik bakiye ise doğrudan Tiktok tarafından alınır.

Tiktokta para yağmuru ne kadar?

Bu hediyelerden en yaygın olanı ise para yağmuru adı verilendir. Para yağmurunun gönderici için maliyeti 105 TL'dir. Yayınına herhangi bir kullanıcı tarafından para yağmuru hediyesi gönderilen kullanıcıların ise hesabına yansıyacak bakiye 65 Tl'dir. Arada kalan 40 TL'lik bakiye ise doğrudan Tiktok tarafından alınır.

TikTok jeton nasıl kazanılır?

Tiktok jeton satın alan kullanıcılar, canlı yayınlarınızda size hediye göndererek, para kazanmanızı sağlayabilir. Tiktok şartları gereği en az 1000 takipçisi olan kişiler canlı yayın açarak para kazanabiliyor. Jeton ile para kazanmak için Tiktok takipçi satın alabilirsiniz.

TikTok ta gönderilen hediyeler ne işe yarar?

Kullanıcıya gelen sanal hediyelerin bir kısmı Tik Tok tarafından komisyon olarak alınıyor bir kısmı ise yayını yapan kullanıcıya gidiyor. Bir canlı yayın esnasında takipçilerden gelen sanal hediyeleri TikTok o kullanıcı hesabında satın alıyor ve sanal para olarak olarak Tik Tok hesabına yüklüyor.