Doğal taş gerçek mi nasıl anlaşılır?

İçindekiler:

  1. Doğal taş gerçek mi nasıl anlaşılır?
  2. Doğal taş bileklik hangi kola takılır?
  3. Doğal taş bileklik ne işe yarar?
  4. Sitrin kristali ne işe yarar?
  5. Ametist Taşı Nasıl Kullanılmalı?

Doğal taş gerçek mi nasıl anlaşılır?

Doğal taşların kristal yapılarının içerisindeki optik olayları kontrol edin. (Saydam taşlar için) Genellikle içerisinde kırılımlar ve gökkuşağının 7 rengini görebileceğiniz yansımalar oluşturacaktır. Çok kusursuz ve hiçbir kırılma olmayan bir taşın cam olma ihtimali olduğunu unutmayın.

Doğal taş bileklik hangi kola takılır?

Özellikle şifa veren ve enerji veren doğal taşlar sol ele takılır. Sol eliniz ayrıca yin ve yang dengesi için de çok önemlidir.

Doğal taş bileklik ne işe yarar?

Taşların atomları, üzerindeki gerçekten güçlü bağlara sahip desenlerinde bir arada tutulur. Bu bağlar, taşın enerjisini son derece kararlı hale getirir. Doğal taş şifası uzmanları; bir taşın enerjisinin enerjimizi etkileyebileceği, kullanıcısını bütünlük ve uyum haline getirmeye yardımcı olabileceği konusunda hemfikir.

Sitrin kristali ne işe yarar?

Sitrin taşı Tüccar Taşı olarak da bilinir ve kendisini taşıyana bereket getirdiğine inanılmaktadır. Bu inanç doğrultusunda halk arasında kasalarda bulundurulması da yaygın bir gelenektir. Ayrıca sitrinin antik dönemde, yılan sokmalarında zehirlenmemek için koruyucu olarak taşındığı bilinmektedir.

Ametist Taşı Nasıl Kullanılmalı?

Ametist Taşı Nasıl Kullanılır? Ametist taşı, bedeninize ve hanenize mutluluk, huzur, enerji ve canlılık verir. İster enerji çalışmalarında isterseniz ise dekorasyon amaçlı kullanabilirsiniz. Taşı yaşam alanınıza koyduğunuz zaman, sadece size uyumlu enerjileri alır, olumsuzlukları yoldan çevirir ve değiştirir.