Exxen de nasıl hesap açılır?

İçindekiler:

  1. Exxen de nasıl hesap açılır?
  2. Exxene nasıl kayıt olunur?
  3. Exxen hesabı nedir?
  4. Exxen bayramda bedava nasıl girilir?
  5. Trendyol Exxen üyelik nasıl yapılır?
  6. Trendyol Exxen üyeliği nasıl yapılır?
  7. Exxen nasil indirilir?
  8. Exxen nereden ücretsiz izlenir?
  9. Exxen ücretsiz ne zaman?
  10. Exxen Bayram girişi Ne zamana kadar?
  11. Trendyol EXXEN kampanyası devam ediyor mu?
  12. Trendyol Cüzdan nedir?
  13. Trendyol EXXEN üyelik kodu nedir?
  14. Exxen nasıl televizyona bağlanır?
  15. Exxen hangi cihazlarda kullanılır?
  16. Netflix i nasıl ücretsiz izlenir?
  17. Exxen üyelik iptali nasıl olur?

Exxen de nasıl hesap açılır?

Adım 1: İlk olarak Exxen ana sayfasını buradan açın.
  1. Adım 2: Ana sayfa üzerinden Ad Soyad ve E-posta alanlarını doldurduktan sonra 7 gün ücretsiz izle butonuna tıklayın.
  2. Adım 3: Birinci aşamada e-posta adresiniz, şifreniz ve telefon numaranızı girmeniz gerekiyor.
Daha fazla öğe...

Exxene nasıl kayıt olunur?

EXXEN'E NASIL ÜYE OLUNUR? Exxen'e üye olmak için www.exxen.com.tr adresine girip açılan sayfada Ad Soyad ve E-posta bilgilerinizi yazarak üye olabilirsiniz.

Exxen hesabı nedir?

Exxen, Acun Medya'nın kurucusu ve sahibi Acun Ilıcalı tarafından kurulan ve itibarıyla yayın hayatına başlayan ücretli bir dijital içerik platformudur.

Exxen bayramda bedava nasıl girilir?

İyi Bayramlar.” İçeriklerden ücretsiz yararlanmak isteyen kullanıcıların tek yapması gereken platforma üye olmak. Üyelik sürecinde cep telefonu numaranızı ve e-posta adresinizi isteyen Exxen, daha sonra herhangi bir kart bilgisi sunmaya gerek kalmadan aboneliğinizi başlatıyor.

Trendyol Exxen üyelik nasıl yapılır?

tarihi itibariyle www.trendyol.com web sitesinden, mobil web sitesinden ve mobil uygulamasından Trendyol Cüzdan ile yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişte 1 aylık EXXEN üyelik kodu kazanılacaktır.

Trendyol Exxen üyeliği nasıl yapılır?

tarihi itibariyle www.trendyol.com web sitesinden, mobil web sitesinden ve mobil uygulamasından Trendyol Cüzdan ile yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişte 1 aylık EXXEN üyelik kodu kazanılacaktır.

Exxen nasil indirilir?

Apple Store ve Google Play Store uygulama marketlerinden Exxen uygulamasını indirebilirsin.

Exxen nereden ücretsiz izlenir?

Ücretsiz Deneme Sürümü, EXXEN'e yeni üyelikler için geçerlidir. Exxen'e üye olduktan sonra Apple Store ve Google Play Store uygulama marketlerinden Exxen uygulamasını indirip izleyebilirsiniz.

Exxen ücretsiz ne zaman?

Acun Ilıcalı tarafından kurulan dijital içerik platformu Exxen, Ramazan Bayramı süresince ücretsiz olacak. Sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Acun Ilıcalı, dijital içerik platformunun 12, 13, 14, 15 Mayıs günleri arasında ücretsiz olacağını söyledi.

Exxen Bayram girişi Ne zamana kadar?

İster Türkiye'de ister yurt dışında olsun isteyen herkes, Exxen'i 12, 13, 14, 15 Mayıs günleri yani Bayram Haftası süresince ücretsiz izleyebilecek. Siz de hemen exxen.com'a girin, Bayram Sürprizi'nden yararlanın, benzersiz Exxen Dünyasının keyfini doyasıya yaşayın. İyi Bayramlar.”

Trendyol EXXEN kampanyası devam ediyor mu?

Trendyol, dijital ödeme hizmeti Cüzdan ile kazandıran kampanyalarına devam ediyor. Trendyol'da Cüzdan ile 100 TL ve üzeri alışveriş yapanlar 1 aylık EXXEN üyeliği kazanıyor. ... Üyelik işlemi gerçekleştirildikten sonra bir ay boyunca EXXEN içeriklerine ücretsiz olarak ulaşılabiliyor.

Trendyol Cüzdan nedir?

Trendyol cüzdanım, alışveriş için belli oranda yükleme yapılarak ödeme gerçekleştirilen bir yöntemdir. Kredi kartı ya da banka kartına belli bir miktarda para yükleyerek yapılan alışveriş ödeme sistemidir.

Trendyol EXXEN üyelik kodu nedir?

Exxen 6 Aylık Üyelik Kodu “RKLMVAR” Satın alınan kod, " 12.03.2022 " tarihine kadar geçerlidir.

Exxen nasıl televizyona bağlanır?

EXXENTELEVİZYONA YANSITMA YÖNTEMİ Ya da HDMI kablosu ile bilgisayarınızı televizyona bağlayarak, televizyona yansıtabilirsiniz. Akıllı telefonunuzun ekran yansıtma özelliğini kullanabilirseniz, buradan da televizyona yansıtma yaparak Exxen'i televizyonda seyredebilirsiniz.

Exxen hangi cihazlarda kullanılır?

Exxen'i cepte, tablette, bilgisayarda, Akıllı TV'lerde, Android TV'de yani dilediği zaman, dilediğiniz yerde izleyebilirsiniz. Exxen Android TV uygulaması şimdi Android TV'li tüm televizyon ve cihazlarda yer alıyor.

Netflix i nasıl ücretsiz izlenir?

Netflix'i ücretsiz kullanmak için öncelikle bilgisayarınızda www.netflix.com adresine giriş yapın. Sayfaya girdikten sonra karşınıza ilk çıkan şey bir ay için ücretsiz katılın yazısı olacaktır. Oraya tıklayın. Eğer Netflix, başkası adına hesap açarsa, başka bir tarayıcı kullanarak sayfaya giriş yapın.

Exxen üyelik iptali nasıl olur?

Uygulama üzerinde “Hesabım”, web üzerinde “Hesap ve Ayarlar” sayfasında bulunan “İptal Et” butonundan Exxen aboneliğini iptal edebilirsin.