Sinoz Altın Serum gerçek altın mı?

İçindekiler:

  1. Sinoz Altın Serum gerçek altın mı?
  2. Sinoz Altın Serum kaç yaş?
  3. Sinoz 24K Gold eye serum ne işe yarar?
  4. Sinoz altın serum ne zaman kullanılır?
  5. 24K serum nedir?
  6. Sinoz altın serum ne işe yarıyor?
  7. Sinoz 24K serum ne işe yarar?
  8. Sinoz doğal mı?
  9. Sinoz eczane ürünü mü?

Sinoz Altın Serum gerçek altın mı?

3 yılı aşkın süredir satışta olan ve milyonlarca satış adedine ulaşan Sinoz 24K Altın Parçacıklı Güzellik Serumu her kadının güzellik sırrı olmaya devam ediyor. ... İçeriğinde bulunan gerçek altın parçacıkları cilt tarafından emilerek cildin porselen gibi parlak ve sıkı bir hal almasına destek olur.

Sinoz Altın Serum kaç yaş?

Bilgilerinize sunar, keyifli alışverişler dileriz. Cevap: Merhaba, 18 yaş ve üzeri kullanıma uygundur. Bilgilerinize sunar, Teşekkür ederiz.

Sinoz 24K Gold eye serum ne işe yarar?

Sinoz 24K Altın Yüz Bakım Serumu, kaz ayakları olarak adlandırılan göz çevresinde oluşan kırışıklıkları, ağız çevresi, alın ve kaş ortası ince çizgilerini, gıdı ve boyun sarkmalarını önlemeye yardımcı olur, formülündeki özler sayesinde size ışıl ışıl ve sıkı bir cilt sunar.

Sinoz altın serum ne zaman kullanılır?

Yüzünüzü temizledikten sonra Sinoz 24K Altın Göz Çevresi Bakım Serumu'nu göz çevrenize özel masaj ile uygulayınız. Sinoz 24K Altın Göz Çevresi Bakım Serumu'nun günde 2 defa sabah akşam düzenli kullanımı önerilir. Temiz cilde uygulanır. Göz serum etkileri kişiden kişiye değişkenlik gösterebilir.

24K serum nedir?

24K altın serum, içinde 24 ayar altın parçacıkların olduğu ve cildinizi gençleştirmeye yardımcı bir üründür. Altın, tarihin birçok döneminde cilt bakımında ve güzellik uygulamalarında kullanılmıştır. ... 24K altın serum içerisinde bulunan altın parçacıkları, cildin beslenmesini sağlar.

Sinoz altın serum ne işe yarıyor?

cildi sıkı, canlı, genç tutan bir proteindir. Sinoz 24K Altın Yüz Bakım Serumu, kaz ayakları olarak adlandırılan göz çevresinde oluşan kırışıklıkları, ağız çevresi, alın ve kaş ortası ince çizgilerini, gıdı ve boyun sarkmalarını önlemeye yardımcı olur, formülündeki özler sayesinde size ışıl ışıl ve sıkı bir cilt sunar.

Sinoz 24K serum ne işe yarar?

Sinoz 24K Altın Yüz Bakım Serumu, kaz ayakları olarak adlandırılan göz çevresinde oluşan kırışıklıkları, ağız çevresi, alın ve kaş ortası ince çizgilerini, gıdı ve boyun sarkmalarını önlemeye yardımcı olur, formülündeki özler sayesinde size ışıl ışıl ve sıkı bir cilt sunar.

Sinoz doğal mı?

Yuvarlak bir ambalajı olan Sinoz leke kreminin içerisinde 30 ml ürün bulunuyor. Kremin içerisinde kesinlikle kimyasal ürün bulunmamakta olup uzun vadede cilde zararlı olmayacağı firma tarafından ifade ediliyor. At kestanesi, papatya ve su teresi gibi tamamen doğal bitkisel maddelerden hazırlanıyor.

Sinoz eczane ürünü mü?

Sinoz kozmetik ürünleri, özellikle farklı sorunları bulunan cilt tiplerine göre farklı ihtiyaçlara yönelik üretilen sivilce ve leke kremleri ile bilinen bir markadır. Farklı lokasyonlarda satış merkezleri bulunan Sinoz, sadece eczanelerde satılan, güvenilirliği kanıtlanmış ürünleri ile müşterilerine hitap etmektedir.