Samsung müşteri hizmetlerine nasıl ulaşabilirim?

İçindekiler:

  1. Samsung müşteri hizmetlerine nasıl ulaşabilirim?
  2. Samsung Teknik Servis kaça kadar açık?
  3. Samsung Servis ücreti ne kadar?
  4. 444 77 11 nerenin telefonu?
  5. Samsung Telefon Garanti süresi ne kadar?
  6. Servisler kaça kadar çalışıyor?
  7. KVK Teknik Servis hafta sonu açık mı?
  8. Samsung çamaşır makinesi servis ücreti ne kadar?
  9. Samsung garanti kapsamında servis ücreti alınır mı?
  10. Samsung Türkiye Genel Müdürü kim?
  11. Eve yemek siparişi saat kaça kadar?
  12. KVK hangi telefonlara bakıyor?
  13. Servis pazar günü açık mı?
  14. Samsung TV kurulum ücreti ne kadar?

Samsung müşteri hizmetlerine nasıl ulaşabilirim?

6. 444 77 11 numaralı telefondan Samsung müşteri hizmetlerini arayın. Lütfen müşteri hizmetlerine Uzaktan Destek servisinden yararlanmak isediğinizi belirtin.

Samsung Teknik Servis kaça kadar açık?

Samsung.com Hizmetleri ve pazarlama bilgileri, yeni ürün ve hizmet duyurularının yanı sıra özel teklifler, etkinlikler ve haber bültenleri. Ürün tercihlerinizi güncelleyerek sizin için önerilerde bulunmamıza yardımcı olun....
İlkadım
Çalışma SaatleriHafta İçi09:00
18:00
Cumartesi09:00
18:00
24 sütun daha

Samsung Servis ücreti ne kadar?

Servis Formu
Samsung TelevizyonGaranti kapsamı dışında servis ücreti
Samsung Televizyon Servis Bedeli50 TL.
32″ 39″ Samsung Televizyon Tamir100 TL.
40″ 49″ SamsungTelevizyon Tamir150 TL.
50″ 59″ Samsung Televizyon Tamir250 TL
8 satır daha

444 77 11 nerenin telefonu?

Samsung müşteri hizmetlerine 7 gün 24 saat boyunca 444 77 11 numaralı hattan ulaşabilirsiniz. Samsung müşteri hizmetleri 7/24 hizmetlerinin yanı sıra bir de müşterilerine canlı destek hizmeti sunmaktadır. Haftanın yedi günü boyunca 09.00-20.00 saatleri arasında canlı destek alabilirsiniz.

Samsung Telefon Garanti süresi ne kadar?

Sizin için Samsung garanti sorgulama işlemi için izleyebileceğiniz birkaç kolay yolu anlattık. Türkiye piyasasında satılan tüm telefonlar ortalama 2 yıl süre ile garanti kapsamındadırlar. Eğer özel bir sigorta yaptırmadıysanız bu 2 yıl içinde cihaz kaynaklı tüm sorunlarınıza ücretsiz çözüm bulabilirsiniz.

Servisler kaça kadar çalışıyor?

Aynı anda aynı masada açık alanlarında üç, kapalı alanlarında ise ikiden fazla müşteri kabul edilmemesi kaydıyla, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günlerinde 07.00-21.00 saatleri arasında masada servis, gel-al ve paket servis, 21.00 - 24.00 saatleri arasında ise sadece paket servis, Pazar günleri ...

KVK Teknik Servis hafta sonu açık mı?

KVK Hafta Sonu Çalışma Saatleri KVK firması hafta sonu her cumartesi sabah saat 09:00'da açılır ve öğleden sonra 14:00'da kapanır.

Samsung çamaşır makinesi servis ücreti ne kadar?

Ücretsiz arıza tespiti yaptırabilirsiniz. Samsung Çamaşır Makinenizi yerinde Servis: Teknik Servisimiz arızalı Çamaşır Makinenizi adresinizde arıza tespiti. 50 TL arıza tespıtı yaptırabilirsiniz.

Samsung garanti kapsamında servis ücreti alınır mı?

Onarım işlemleri onaylanan ürünlerin onayı iptal edilemez. Onay almayan cihazlar için 35 TL (kdv hariç) arıza tespit ücreti alınmaktadır. Garantimiz kapsamında aynı arıza ile 3. kez servisimize gelen cihazlar için müşterinin talebi doğrultusunda 70 TL servis ücreti hariç ücret iadesi yapılabilmektedir.

Samsung Türkiye Genel Müdürü kim?

Choi Byung Hee, yeni Samsung Türkiye Başkanı oldu.

Eve yemek siparişi saat kaça kadar?

İçişleri Bakanlığının yayımladığı genelgede şu ifadelere yer verildi: "Online market ve yemek sipariş firmaları, hafta içi ve hafta sonu 07.00 - 24.00 saatleri arasında evlere/adrese servis şeklinde çalışabileceklerdir."

KVK hangi telefonlara bakıyor?

Cep telefonu servisi konusunda alanında uzman bir marka olan KVK, pek çok çeşitli markanın cep telefonu için servis hizmeti sunmaktadır. KVS servis noktalarına ulaşarak Samsung, Apple, Sony, HTC, ZTE, Huawei, Honor, Lenovo, Alcatel, Xiaomi, Asus gibi pek çok farklı markanın telefonlarını tamir ettirebilirsiniz.

Servis pazar günü açık mı?

Kafe, restoran ve lokantalar hafta içi ve cumartesi 07.00-21.00 arasında açık olacak ve masaya servis yapabilecek. Tüm gün sokağa çıkmanın yasak olduğu pazar günü ise kafe, restoran ve lokantalar 07.00-24.00 saatleri arasında çalışabilecek ve yalnızca paket servis yapılabilecek.

Samsung TV kurulum ücreti ne kadar?

Resmi ve belirli standartlara uygun ürünlerde montaj, kurulum ücretsiz.