En iyi tütsü kokusu hangisi?

İçindekiler:

  1. En iyi tütsü kokusu hangisi?
  2. Jasmine tütsüsü ne işe yarar?
  3. Aşk tütsüsü hangisi?
  4. Sağlık için hangi tütsü?
  5. Papatya tütsüsü ne işe yarar?
  6. Zambak tütsüsü ne işe yarar?
  7. Magnolia tütsüsü ne işe yarar?

En iyi tütsü kokusu hangisi?

Tütsü yakacağınız ortamda mutluluk, huzur ve dinginlik istiyorsanız amber, vanilya ve lavanta tütsüleri sizin için ideal seçimler arasında yer alacaktır.

Jasmine tütsüsü ne işe yarar?

Jasmine: Gizemli, huzur verici, sinirleri güçlendirici harika bir kokudur. Yasemin bahçelerinin ve baharın tazeliğini yaşamınıza katar. Saf ve arınmışlığı temsil eder bencil kişilerde kendilerini görmelerini sağlar haksızlıkları ortaya çıkarır. Güclü bir yapıya sahip olmak isteyenlere iyi gelir.

Aşk tütsüsü hangisi?

Gül Tütsüsü Aşk ve kalbi açmaya yönelik etkileri olduğu düşünülmektedir. Ayrıca gül tütsüsü kişisel enerjinin artmasına etkili olduğuna inanılır.

Sağlık için hangi tütsü?

Adaçayı, lavanta, kekik, okaliptüs ve tarçının dengeli karışımından oluşan tütsü demeti kendinizi daha iyi hissetmenize ve yaşam alanlarınızı dezenfekte ederek negatif enerjiden arınmanıza yardımcı olur.

Papatya tütsüsü ne işe yarar?

Baharın habercisi papatya, sakinleştirici etkisi ve hoş kokusu ile sizleri rahatlatmak için evinize geliyor. Üstelik kış mevsiminde de bu güzel kokudan mahrum kalmayacaksınız! Papatya aromalı tütsüler bulunduğunuz ortamdaki kötü kokuları hapsediyor ve de enerjiyi tam anlamıyla yükseltiyor.

Zambak tütsüsü ne işe yarar?

Lily tütsü, su zambağı çiçeğinden üretilir. Su zambağının muhteşem egzotik kokusu tütsülediği ortama tazelik ve ferahlık getirir. Şifada, depresyon ve ayrılık acısı terapilerinde kullanılır. Tütsüler, meditasyon, ferahlama, kötü kokuları bastırma, bio enerji, çakra açma vb. nedenlerle binlerce yıldır kullanılmaktadır.

Magnolia tütsüsü ne işe yarar?

Manolya aromalı tütsü, aromaterapide olumlu etkileri için tercih edilen bir tütsü çeşididir. Aromaterapide sevmeyi ve sadık ilişkiyi güçlendirmek yani aşkı yeniden alevlendirmek, doğurganlık, refah, saflık, açık düşünebilme ve güç sağlayabilme gibi kazanımlar için yardımcı olarak tercih edilmektedir.