PTT'yi nasil arayabilirim?

İçindekiler:

  1. PTT'yi nasil arayabilirim?
  2. 4441788 Telefon Kime Ait?
  3. Bana gelen kargonun Kimden geldiğini öğrenme?
  4. PTT Kargoya nasıl ulaşılır?
  5. PTT çağrı merkezi ne iş yapar?
  6. 4 nolu telefon kime ait?
  7. Trendyol kargonun Kimden geldiğini öğrenme?
  8. PTT kargo kimden geldi?

PTT'yi nasil arayabilirim?

PTT kurum ve kuruluşuyla ilgili tüm şikayet öneri ve bilgi alma işlemleriniz için 4 numaralı hattı arayıp PTT müşteri hizmetlerine ulaşabilirsiniz. Ayrıca işitme engelli ve konuşma engelli müşteriler için de "Engelli Dostu Numaralar" projesiyle 0312 309 59 12 numaralı SMS hattıyla iletişime geçebilirsiniz.

4441788 Telefon Kime Ait?

4 telefon numarası PTT kargoya ait olan özel bir telefon numarasıdır.

Bana gelen kargonun Kimden geldiğini öğrenme?

İlgili kargonun internet sitesine girilerek kargo takibi adlı arama bölümü bulunur. Bu bölüme gönderi kodu girilerek ulaşılan sayfada kişi kendi adına yollanan kargonun o an nerede olduğunu görebilir.

PTT Kargoya nasıl ulaşılır?

PTT aracılığı ile ulaşım sağlayan tüm kargo gönderilerinizin nerede ve hangi gönderim aşamasında olduğunu öğrenebilmek için 4 numaralı PTT müşteri hizmetlerine ulaşım sağlayabilirsiniz.

PTT çağrı merkezi ne iş yapar?

PTT Hizmetlerine dair müşteri bilgilendirmelerinin yapılması ve gerektiğinde söz konusu hizmetle ilgili Çağrı Merkezine yönlendirme yapılması. Müşterilerimizden gelen talep, bilgi, teşekkür ve şikayetlerin web servis aracılığıyla infoya aktarılması.

4 nolu telefon kime ait?

4 telefon numarası PTT kargoya ait olan özel bir telefon numarasıdır.

Trendyol kargonun Kimden geldiğini öğrenme?

Gönderimin durumunu nasıl öğrenebilirim? Gönderinizin son durumunu Trendyol Express web sitesinden teslimat numarasıyla sorgulama yaparak öğrenebilir ya da 0850 759 15 15 numaralı çağrı merkezimizi arayarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

PTT kargo kimden geldi?

Öncelikle PTT çağrı merkezi numarası 4 tuşlanır. Bu yöntemde müşteri temsilcisi ile görüşülür. Müşteri temsilcisi ile isim bilgisi paylaşılır. Böylece kargonun durumu hakkında bilgi edinilir.