Cep telefonunda kredi kartına taksit oluyor mu?

İçindekiler:

  1. Cep telefonunda kredi kartına taksit oluyor mu?
  2. Beyaz esya kac taksit 2021?
  3. Telefon satışlarında taksit var mı?
  4. Beyaz eşyalara kaç ay taksit?
  5. Beyaz eşyada taksit sayısı kaç?
  6. Cep telefonuna kaç taksit yapılıyor 2021?
  7. Telefonda taksit yapılıyor mu?
  8. Taksitlendirme nasıl yapılır?

Cep telefonunda kredi kartına taksit oluyor mu?

Yukarıda da bahsettiğimiz üzere kredi kartı ile cep telefonu satışı artık mümkün. ... Son olarak, fiyatı 3.500 TL ve üzeri olan cep telefonlarında taksit sayısı 6 aydan 3 aya düştü. Ayrıca fiyatı 3.500 TL'ye kadar olan cep telefonlarına getirilen taksit sayısında ise herhangi bir değişiklik olmadı.

Beyaz esya kac taksit 2021?

30 Temmuz - 30 Eylül 2021 Beyaz Eşya ve Küçük Ev Aletleri sektöründe yer alan Bankkart üye işyerlerinden Bankkart'ın kredi kartı özelliğiyle tek seferde yapılan 2000 TL ve üzeri 7-8-9-10 taksitli işlemlerde +2 taksit avantajından faydalanabilirsiniz.

Telefon satışlarında taksit var mı?

Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelikle kredi kartı harici yapılan taksitli satışlara sınırlama getirildi. ... Fiyatı liranın üzerinde olan cep telefonlarının satışında en fazla 3 ay, video, kamera ve ses sistemleri gibi elektronik cihazların satışında en fazla 4 ay taksit yapılabilecek.

Beyaz eşyalara kaç ay taksit?

Mobilya ve beyaz eşya alımında kredi kartına taksit 12 aydan 9 aya indi. TV alımında fiyatı 5 bin TL ve üzerinde olanlar için taksit 4 ay oldu. Yani mobilya ve beyaz eşya alacak olanlar artık kredi kartı ile en fazla 9 taksit yaptırabilecekler.

Beyaz eşyada taksit sayısı kaç?

Son dakika: Kredi kartı taksit süreleriyle ilgili yeni düzenleme yapıldı. Buna göre, taksit sayıları mobilya ve beyaz eşyada 12 aydan 9 aya, altında 6 aydan 3 aya düşürüldü. 5 bin liranın üzerindeki televizyonlarda taksit imkanı ise 4 ay oldu.

Cep telefonuna kaç taksit yapılıyor 2021?

Fiyatı lira üstünde olan cep telefonu satışlarında 3 ay, tablet bilgisayarda 6 ay taksit yapılacak. Konut hariç taksitli mal ve hizmet satışında taksit 12 ayı aşmayacak. Taksit sayılarında yeni düzenlemeye gidildi.

Telefonda taksit yapılıyor mu?

Buna göre fiyatı 3.500 TL'nin üstünde olan cep telefonlarına altı yerine en fazla üç taksit yapılabilecek. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK), fiyatı 3,500 TL'nin üzerinde olan cep telefonu satışlarında kredi taksit sayısını altıdan üçe düşürdü.

Taksitlendirme nasıl yapılır?

Kredi kartı taksitli alışveriş mantığı, yapılan taksitli “alışveriş tutarının tamamının” kredi kartının limitinden düşülerek, aylık taksitler şeklinde ödenmesi ve ödeme yapılan tutar kadar kredi kartı limitinin açılması şeklinde ifade edilebilir.