Nondo Epimedium faydası nedir?

İçindekiler:

  1. Nondo Epimedium faydası nedir?
  2. Epimedium kapsül nasıl kullanılır?
  3. Epimedyumlu ne işe yarar?
  4. Nondo Epimedium ne demek?
  5. Nondo Epimedium eczanede satılıyor mu?
  6. Epimedium kalbe zararı var mıdır?
  7. Nondo Epimedium içeriği nedir?
  8. Eniola macun nasıl kullanılır?
  9. Epimedium macun kimler kullanamaz?

Nondo Epimedium faydası nedir?

Uzakdoğu'da yetişen bir bitki olan epimedyum, afrodizyak etkisi olduğuna inanıldığından iktidarsızlık, erken boşalma, orgazm olamama gibi pek çok cinsel sorunun tedavisinde kullanılmış olan bir şifalı bitkidir. Ülkemizde 'azgın teke otu' olarak da bilinir.

Epimedium kapsül nasıl kullanılır?

Kullanımı: Yetişkinler için günde 2-3 kapsül yemeklerden önce veya sonra alınması tavsiye edilmektedir. Ambalaj: 90 Bitkisel Kapsül Uyarı: Hamile ve emziren bayanların doktora danışarak kullanmaları tavsiye edilir. Ek Bilgiler Kapsüllerimiz tamamen bitkisel kökenlidir. Hayvansal hiçbir bileşik içermez.

Epimedyumlu ne işe yarar?

En iyi kuvvet macunu olarak bilinen epimedyumlu macunun en etkili özelliği,erkeklerde tıp dilinde erektil disfonksiyon,halk arasında ise iktidarsızlık olarak bilinen hastalığın anlık çözümü ya da tedavisidir.Bir takım tıp çevreleri epimedyum bitkisinin tedavi amaçlı kullanılabileceğini de söylüyor.

Nondo Epimedium ne demek?

Epimedyum 60 farklı türü olan bir bitki türüdür. Keşiş külahı adıyla da bilinen bitki de bu aileye mensuptur. Yapılan araştırmalara göre epimedyumun anavatanı Güney Çin bölgesidir.

Nondo Epimedium eczanede satılıyor mu?

Epimedyumlu macun ilaç değil sadece bitkisel gıda takviyesi olduğundan Sağlık Bakanlığı yerine Tarım ve Orman Bakanlığı izni ile üretilmektedir. Eczanede Sağlık Bakanlığı izniyle üretilen ürünler satıldığından epimedyumlu macun satılmaz. Epimedyumlu macunlar, aktar ve internet siteleri üzerinden satın alınabilir.

Epimedium kalbe zararı var mıdır?

Epimedium Force marka epimedyumlu macun kullanım tavsiyesine uyularak sadece 1 çay kaşığı tüketildiğinde faydaları vardır, zarar vermez. Tavsiye edilen miktarın üzerinde yendiğinde baş ağrısı, kalp çarpıntısı ve yüksek tansiyon gibi sağlık sorunlarına yol açabilir.

Nondo Epimedium içeriği nedir?

Zinc 15 g, Vitamin C 50 mg, Vitamin E 50 mg, Folic Acid 400 mcg.

Eniola macun nasıl kullanılır?

Kullanımı ise günde 1 defa ac karnına kullanılması tavsiye edilir. Yüksek kalitede özenle üretilmiştir. Güvenle kullanabilirsiniz. Ürün bileşenlerinden birine alerjisi olan kişiler kullanmamalıdır.

Epimedium macun kimler kullanamaz?

Epimedyumlu macun içeriğinde çiçek balı bulundurması nedeniyle şeker hastaları, kan basıncını yükseltip dolaşımı hızlandırması nedeniyle tansiyon ve kalp hastaları tarafından kullanımı sakıncalıdır. Bu sağlık problemleri olan kişiler doktorlarına danışmadan kesinlikle epimedyumlu macun kullanmamalıdır.