Ferikoy antika pazari hangi gunler?

İçindekiler:

  1. Ferikoy antika pazari hangi gunler?
  2. Kadıköy kumaş pazarı ne zaman?
  3. Eminönü Bit Pazarı hangi gün?
  4. Gaziantep Bit Pazarı nerede?
  5. Denizli antika pazarı hangi gün?
  6. Kadıköy Halk pazarı hangi gün?

Ferikoy antika pazari hangi gunler?

Feriköy Kapalı Pazarımızda Cuma günleri kurulan İkinci El ve Tekstil Pazarı; Cumartesi günü kurulan Organik Pazar ve Pazar günü kurulan Antika Pazarımız bu haftadan itibaren yeniden faaliyet göstermeye başlayacaktır.

Kadıköy kumaş pazarı ne zaman?

Salı günü gidenler daha çok sebze ve meyve ağırlıklı tezgahların açıldığını görebilirler. Ama asıl alışverişin döndüğü gün Cuma… Birbirinden renkli kumaşların satıldığı, çanta ve tekstil malzemelerinin sudan ucuza alıcı bulduğu zamanda, tarihi esintilere daha çok rastlıyorsunuz.

Eminönü Bit Pazarı hangi gün?

Eminönü (Küçük pazar) Bit Pazarı Cumartesi günleri kurulan bu pazar diğerlerine göre daha küçük bir alana sahip. Fakat, tarihi yerlere olan yakınlığı ve sahip olduğu antik parçalar ile mutlaka görülmesi gereken bir yer olarak karşımıza çıkıyor.

Gaziantep Bit Pazarı nerede?

Gaziantep Bit Pazarı Mutfak kültürü ile ön plana çıkan ve Gastronomi turlarının düzenlendiği Gaziantep şehrindeki bit pazarı, Şahinbey ilçesi İsmet Paşa Mahallesi'nde bulunuyor.

Denizli antika pazarı hangi gün?

HER HAFTA ÇARŞAMBA SAAT 19.00 DA BAŞLAYAN HERKESIN KOŞULSUZ ŞARTSIZ KATILABILDİĞİ GELENEKSEL ANTİKA VE NOSTALJİK ESKI EŞYALAR MEZATINA(AÇIK…

Kadıköy Halk pazarı hangi gün?

Tarihi Salı Pazarı olarak da bilinen Kadıköy semt pazarı, taze meyve ve sebzeden ev tekstili, kumaş ve kıyafete kadar her türlü ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz bir yer konumunda. Her hafta Salı günü kuruluyor.