Cep telefonu ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Cep telefonu ne işe yarar?
  2. *# 30 ne işe yarar?
  3. Cep telefonu ne kadar uzak tutulmalı?
  4. Telefon yanlış kullanılırsa ne olur?
  5. * 3370 ne işe yarıyor?
  6. ## 21 nedir?
  7. * * 4636 * * Ne işe yarar?
  8. Çocuklar telefon kullanırken nelere dikkat etmeliyiz?

Cep telefonu ne işe yarar?

Cep telefonlarının en temel özelliği, her yerden iletişim kurmanızı sağlayan taşınabilirliğidir. Ana işlevi geleneksel telefon gibi sesli iletişim olsa da, hızlı gelişimi sayesinde kamera, takvim, internet erişimi, video oynatma ve hatta GPS ve mp3 çalar gibi diğer işlevleri de içerdi.

*# 30 ne işe yarar?

*#30# kodunu tuşlarsanız numaranızı gizleyebilirsiniz gibi birçok paylaşım var. ... 6- Kendi Konuşmalarınızı Dinleyin; Yalnızca android telefonlarda geçerli olduğu iddia edilen bu özelliğe göre, *#*#8351#*#* kodunu tuşlayarak son 20 telefon görüşmesindeki kendi konuşmalarınıza ulaşabiliyorsunuz.

Cep telefonu ne kadar uzak tutulmalı?

Cep telefonu ve modem kullanımına yönelik yapılan bir araştırma ilginç sonuçlar ortaya çıkardı. Süleyman Demirel Üniversitesi yapılan araştarmaya göre cep telefonunun en az 10 santimetre, modemin ise 25 santimetre uzakta tutulması gerekiyor.

Telefon yanlış kullanılırsa ne olur?

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu tarafından bir yıl boyunca 100 öğrenci üzerinde yapılan araştırmada, telefonun uzun süre yanlış şekilde kullanımının, omurga eğriliği başta olmak üzere boyun kaslarında kısalma ve parmak uçlarında ağrıya neden olduğu tespit edildi.

* 3370 ne işe yarıyor?

#43# - Arama bekletmeyi devre dışı bırakabilirsiniz. *3370# - EFR modunu aktif eder. Batarya ömrünü uzatır. Arama yapmadan önce arayacağınız numaranın önüne *67 eklerseniz gizli arama gerçekleştirebilirsiniz.

## 21 nedir?

Her Koşulda Çağrı Yönlendirme: ##21# yazılıp arama tuşuna basılarak yönlendirme iptal edilebilir. Meşgul Olma Durumunda Çağrı Yönlendirme: ##67# yazılıp arama tuşuna basılarak yönlendirme iptal edilebilir. ... Ulaşılamama Durumunda Çağrı Yönlendirme: ##62# yazılıp arama tuşuna basılarak yönlendirme iptal edilebilir.

* * 4636 * * Ne işe yarar?

Android'in sadece kodlarla girebileceğiniz "testing" bölümüne girmek için telefonunuzun arama ekranına *#*#4636#*#* tuşlamanız yeterli.

Çocuklar telefon kullanırken nelere dikkat etmeliyiz?

Cep telefonu kullanan çocukların kullanımı ebeveyler ile kısıtlanmalıdır.. Cep telefonları bebek odalarında, yatak odalarında ya da çocukların yakınlarında bulundurulmamalıdır. Uyurken cep telefonları kapatılmalı; kapatılması mümkün değilse başucundan en az 1 m uzağa konulmalıdır.