SGK yapılandırma kredi kartı ile ödenir mi?

İçindekiler:

  1. SGK yapılandırma kredi kartı ile ödenir mi?
  2. SGK yapılandırma ödemeleri nereye yapılacak?
  3. SGK Yapılandırma ilk taksit ödemesi ne zaman?
  4. SGK Yapılandırma 2021 nereden yapılır?
  5. SGK borç yapılandırması nasıl ödenir?
  6. SGK yapilandirma ödeme son gün ne zaman?
  7. Sgk'nın borcu ne kadar 2021?
  8. 4B Bağ-Kur ödeme ne kadar?
  9. Bağ-Kur haciz gelir mi?

SGK yapılandırma kredi kartı ile ödenir mi?

PRİM BORCUNUN KREDİ KARTIYLA ÖDENMESİ Diğer ödeme sorgusu adı altında, 4/a Tarım SSK, GSS prim, Ek-5 sigorta primi, Ek-6 sigorta primi, Topluluk sigortası yapılandırma tahsilatı ve isteğe bağlı 6111 yapılandırma ödemelerini gibi bir dizi ödemeyi de kredi kartı ile yapmak mümkün.

SGK yapılandırma ödemeleri nereye yapılacak?

Sosyal Güvenlik Kurumu ve Vergi Ödemeleriniz Bankamız Aracılığıyla Kolaylaşıyor! ​SGK Prim ödemelerinizi Bankam​ız şubelerinden, ATM'lerinden, İnternet Şubesi'nden veya 444 220 00 00 Müşteri İletişim Merkezi'ni arayarak gerçekleştirebilirsiniz.

SGK Yapılandırma ilk taksit ödemesi ne zaman?

11-İlk ödeme tarihi ne zaman olacak? Sigorta primi, idari para cezası, işsizlik sigorta primi gibi borçların peşin veya ilk taksit ödemelerinin tarihine kadar yapılması gerekmektedir.

SGK Yapılandırma 2021 nereden yapılır?

Yapılandırmadan yararlanacak vatandaşların, SGK'ya prim borçları için son başvuru tarihi 31 Ağustos 2021, peşin ve ilk taksit son ödeme tarihi ise 1 Kasım 2021. Bağ-Kur sigortalılar ve isteğe bağlı sigortalılar ve primini kendisi ödeyen vatandaşlar, yapılandırma müracaatlarını e-Devlet üzerinden yapabiliyor.

SGK borç yapılandırması nasıl ödenir?

Yapılandırılan borçların, borçlunun tercihlerine göre, Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi (www.gib.gov.tr) üzerinden anlaşmalı bankaların banka ve kredi kartıyla ödenmesi imkanı bulunuyor.

SGK yapilandirma ödeme son gün ne zaman?

Ödemelerde son gün 1 Kasım Buna göre, vergi dairelerine başvuran ve borçları yapılandırılan mükelleflerin ilk taksitlerini, peşin ödemeyi tercih etmişlerse en geç Pazartesi yapmaları gerekiyor. SGK'ye ilk taksit ödemeleri ise en geç Salı günü yapılacak.

Sgk'nın borcu ne kadar 2021?

Yapılandırmadan önce uygulaması devam eden 7256 sayılı Kanun kapsamında, 2 milyon 2 başvuru alındı. Toplamda 101 milyar 7 milyon lira borç yapılandırıldı. 1 Haziran 2021 tarihi itibarıyla 14 milyar 100 milyon lira tahsilat gerçekleştirildi.

4B Bağ-Kur ödeme ne kadar?

BAĞ-KUR (4B) sigorta primi nedir? Bağ-Kur kapsamındaki bir başka sigortalı kolu olan isteğe bağlı sigortalı kapsamındaki kişiler ise prime esas aylık kazancın %32 si olarak prim ödemekte olup bu kapsamdaki kişiler ise 2020 yılı için aylık 941,76 TL. olarak prim ödeyeceklerdir.

Bağ-Kur haciz gelir mi?

Görüldüğü üzere kanun koyucu, Emekli Sandığı, Bağ-Kur ve Sos- yal Sigortalar kurumlarını tek çatı altında mütalaa ederek Sosyal Gü- venlik Kurumu'ndan elde edilecek gelir, aylık ve ödeneklerin haczini kural olarak yasaklamıştır. Yani bu tür bir hakkın haczi artık mümkün olamayacaktır.