YouTube izlenmeleri nasıl hesaplanır?

İçindekiler:

  1. YouTube izlenmeleri nasıl hesaplanır?
  2. Despacito ne kadar kazandı?
  3. Dynamite 1 günde ne kadar izlendi?
  4. YouTube gösterim tıklama oranı nedir?
  5. Luis Fonsi Despacito dan ne kadar kazandı?
  6. BTS Dynamite 24 saatte ne kadar izlendi?
  7. Butter 1 saatte ne kadar izlendi?
  8. YouTube Trend listesi neye göre?

YouTube izlenmeleri nasıl hesaplanır?

YouTube algoritmasına göre bir kullanıcı, bir videoyu en fazla 4 ya da 5 kez arka arkaya izler. Sayfa yenileyerek ya da bir videoyu başa alıp yeni izleyerek oluşturulabilecek maksimum izlenme sayısı 5'tir. Aynı kullanıcı tarafından aynı gün içinde bir videoya kazandırılabilecek izlenme sayısı 5'i geçemiyor.

Despacito ne kadar kazandı?

Toplam kazanç: 10,5 milyon dolar.

Dynamite 1 günde ne kadar izlendi?

More videos on YouTube BTS'nin ilk İngilizce şarkısı “Dynamite” da videosu yüklendikten sonraki 1. gününde 101 milyon görüntülenmeyle YouTube'un ilk gününde en çok izlenen video rekorunu kırmış, “Dynamite”in premier gösterimi de 3 milyon canlı izleyici tarafından izlenmişti.

YouTube gösterim tıklama oranı nedir?

Gösterim tıklama oranı, YouTube'daki gösterimlerin yüzde kaçının videonun izlenmesiyle sonuçlandığını gösterir. Bu metrik, küçük resmi gören izleyiciler arasından videoyu izleyenlerin oranını belirtir.

Luis Fonsi Despacito dan ne kadar kazandı?

Toplam kazanç: 8,4 milyon dolar.

BTS Dynamite 24 saatte ne kadar izlendi?

Independent Türkçe'nin Forbes'tan aktardığı habere göre, yayımlanmasının ardından 24 saat içinde müzik videosu 72,3 milyon kez izlendi. BTS'in Ed Sheeran'la birlikte hazırladığı parça platform tarihinin, açılış gününde en çok izlenen ilk 10 videosu arasına girmeyi başardı.

Butter 1 saatte ne kadar izlendi?

Büyük ilgi gören parça bir K-pop grubunun hazırladığı ve 24 saat içinde en çok görüntülenen içerik ve YouTube'da bir günde en çok izlenen müzik videosu unvanlarını da elde etti. YouTube'un resmi verilerine göre Butter 24 saatte 108,2 milyon kez izlendi.

YouTube Trend listesi neye göre?

Trendlerin belirlenmesinde rol oynayan en büyük etmenler şu şekilde sıralanabilir; Video yayınlandığı anda elde edilen görüntüleme patlaması. Yani videoyu paylaştığınız anda, büyük bir kitle tarafından görüntülenmesi. Yayınladığınız videonun görüntülenme süresi.