Xiaomi Mi Band 5 özellikleri nedir?

İçindekiler:

  1. Xiaomi Mi Band 5 özellikleri nedir?
  2. Mi Band 5 Özellikleri GPS var mı?
  3. Xiaomi Mi Band 5 hangi spor modları var?
  4. Mi Band 5 NFC ne ise yarar?
  5. Mi Band 5 Türkçe dil desteği var mı?
  6. Mi Band 5 NFC gelecek mi?
  7. Mi Band 5 de NFC var mı?
  8. Mi Band 5 Türkçe dil desteği var mi?
  9. Mi Band 6 Türkçe dil desteği var mı?
  10. Mi Band 5 global versiyon ne demek?
  11. Mi Band 5 kaç metreden çeker?
  12. Mi Band 5 stresi neye göre ölçüyor?

Xiaomi Mi Band 5 özellikleri nedir?

11 farklı profesyonel spor moduna sahip olmasıyla birlikte kadın sağlığı(adet dönemi) ile ilgili özel modlar bulunmaktadır. 5 ATM(50 metre)'ye kadar suya dayanıklılık sensörü bulunan Mi band 5 akıllı bileklik aynı zamanda Solunum kontrolü, kalp atış hızını, etkinlikleri, hava durumunu, uygulamalardan gelen bildirimleri ...

Mi Band 5 Özellikleri GPS var mı?

Ne yazık ki Xiaomi Mi Band 5 bir GPS özelliğine sahip değildir. Yine de telefonunuzun GPS'i ile harita üzerinden Mi Fit uygulaması ile koşu ya da yürüyüş rotanızı görebilirsiniz.

Xiaomi Mi Band 5 hangi spor modları var?

Mi Band 5 spor modları: Walking. Freestyle. Pool swimming. Elliptical (New)

Mi Band 5 NFC ne ise yarar?

NFC özelliği, genel olarak Yakın Alan İletişimi olarak çevriliyor. Bu özellik mobil cihazlar ve bilgisayarlar arasında iletişim kurmayı sağlıyor. Manyetik alan indüksiyonu kullanılarak geliştirilmiş bu teknolojinin en bilinen kullanımı ise akıllı kartların kullanıldığı giriş çıkış sistemleri olarak göze çarpıyor.

Mi Band 5 Türkçe dil desteği var mı?

Mi Band 4 üstüne konumlandırılan Xiaomi Mi Band 5 akıllı bileklik modeli için Xiaomi Türkiye'den güzel bir haber geldi. ... Bu açıdan daha da popüler olan akıllı bileklik, Xiaomi Türkiye'nin resmi duyurusu üzerinden öğrendiğimiz kadarıyla Türkçe dil desteği kazanmış durumda.

Mi Band 5 NFC gelecek mi?

Mi Band 5'in diğer özelliklerini 5ATM'ye kadar suya dayanıklılık, Bluetooth 5.0 ve NFC desteği (bir modelde) olarak sıralayabiliriz. Akıllı bileklik 18 Haziran'da satışa sunulacak. Mi Band 5'in standart versiyonu 27 dolar, NFC özellikli modeli ise 32 dolar fiyat etiketi taşıyor.

Mi Band 5 de NFC var mı?

2020 yılının ikinci çeyreğinde piyasaya sürülmesi beklenen mi band 5, sahip olacağı çok daha dayanıklı gövdenin yanı sıra bünyesinde nfc barındıracak.

Mi Band 5 Türkçe dil desteği var mi?

Mi Band 4 üstüne konumlandırılan Xiaomi Mi Band 5 akıllı bileklik modeli için Xiaomi Türkiye'den güzel bir haber geldi. ... Bu açıdan daha da popüler olan akıllı bileklik, Xiaomi Türkiye'nin resmi duyurusu üzerinden öğrendiğimiz kadarıyla Türkçe dil desteği kazanmış durumda.

Mi Band 6 Türkçe dil desteği var mı?

Henüz türkçe dil desteği bulunmamaktadır.

Mi Band 5 global versiyon ne demek?

Xiaomi global versiyon, Xiaomi marka telefonunun her ülkede kullanılması için gerekli olan ara yüz geliştirmesine yeterli olarak sahip olması demektir. Bu versiyon sayesinde Xiaomi marka telefon her ülkede sağlıklı bir şekilde kullanılabilmektedir.

Mi Band 5 kaç metreden çeker?

Mi Band 5, önceki modeline kıyasla yüzde 20'lik bir artışla, 1.1 inç renkli AMOLED ekran ile beraber geliyor. Ekranı büyüyen akıllı bilekliğin sistemi içerisinde yüzden fazla saat arayüzü bulunuyor. Bluetooth 5.0 bağlantı özelliği bulunan akıllı bileklik, 30 dakika süreyle 50 metreye kadar suya dayanıklı kalabiliyor.

Mi Band 5 stresi neye göre ölçüyor?

Stresi nabız ile ölçüyor. Uykuyu uyurken ki hareketlerinize göre ölçüyor.