Tbh instagram ne demek?

İçindekiler:

  1. Tbh instagram ne demek?
  2. Tbh nedir tıp?
  3. Ingilizce'de Tho ne demek?
  4. THB ingilizce ne demek?
  5. Ily ne demek Türkçe?
  6. Ağır beyin hasarı nedir?
  7. Ffs ne demek?
  8. THO neyin kısaltması?
  9. Ily neyin kısaltması?
  10. Ffs neyin kısaltması?

Tbh instagram ne demek?

TBH Ne Demek? Bu kısaltma ise “To be honest” ifadesinin baş harflerinden oluşuyor ve “Dürüst olmak gerekirse” manasına geliyor.

Tbh nedir tıp?

Travmatik Beyin Hasarı (TBH) -Travmatik Beyin Hasarı Nedir?

Ingilizce'de Tho ne demek?

İngilizce metinlerde sıklıkla karşımıza çıkan ''tho'' kelimesi bir edattır. ... İhtimal ve şart bildiren cümlelerde kullanılan sözcüğün ilk anlamı ''eğer''dir.

THB ingilizce ne demek?

İngilizcede tbh'ın anlamı abbreviation for to be honest: used, for example on social media and in text messages, when you are giving your opinion about something: I don't care tbh. Daha fazla öğrenmek istiyor musun?

Ily ne demek Türkçe?

ILY kısaltması, cümlede sıklıkla kullanılır. Bu kısaltma İngilizce i love you cümlesinin kısaltmasıdır. I love you Türkçe karşılığı ise seni seviyorum demektir.

Ağır beyin hasarı nedir?

Travmatik beyin hasarı, kafanın ani ve şiddetli bir şekilde bir nesneye çarpması (araba camı, kalorifer, beton gibi) ya da bir nesnenin kafatasını delerek beyin dokusuna zarar vermesi (kurşun, çivi gibi) sonucu ortaya çıkan beyin yaralanmalarıdır.

Ffs ne demek?

ing. kis. for fucks sake. anathema'nin judgement albumunde bulunan make it right sarkisinin hemen bitisiginde yazan harflerdir.

THO neyin kısaltması?

though kelimesinin kısaltılmışı. günlük hayatta çok kullanırlar. dou diye okunur.

Ily neyin kısaltması?

ILY Neyin Kısaltması, Nasıl Kullanılır? ... İngilizcede seni seviyorum anlamına gelen i love you kelimesinin kısaltması olarak kullanılmaktadır.

Ffs neyin kısaltması?

SFS terimi, pek çok sosyal medya terimi gibi dilimize İngilizce'den girdi. "Shoutout For Shoutout" kelimelerinin baş harflerinden oluşturulan bu kısaltma, "karşılıklı profil paylaşımı" olarak belirtiliyor.