GeForce Now nasıl kullanılır 2021?

İçindekiler:

  1. GeForce Now nasıl kullanılır 2021?
  2. GeForce Now Türkiye nasıl kullanılır?
  3. GeForce Now da oyun nasıl oynanır?
  4. GeForce Now kaç saat oynanabilir?
  5. GeForce Now Premium ile kaç saat oynanır?
  6. Nvidia GeForce Now ücretli mi?
  7. Nvidia hesabı açmak ücretli mi?

GeForce Now nasıl kullanılır 2021?

Sahip olduğunuz oyunları bulmak için arama çubuğunu kullanın ve oyunları GeForce NOW kütüphanenize ekleyin. Ekledikten sonra oyun kutucuğuna tıklayın ve oyunu buluttaki GeForce NOW oyun donanımınızda başlatın. Oyunu Mac veya PC'nizde başlatılıyormuşsunuz gibi görecek ve hissedeceksiniz.

GeForce Now Türkiye nasıl kullanılır?

Sistemi bilgisayar üzerinden kullanmak için öncelikle Nvidia'nın sitesi üzerinden ücretli ya da ücretsiz bir Nvidia GeForce Now planı oluşturmalısınız. Sonrasında programı aynı site üzerinden Nvidia GeForce Now indir diyerek kurulumunu gerçekleştirebilir, giriş yapıp kullanmaya başlayabilirsiniz.

GeForce Now da oyun nasıl oynanır?

Kitaplığınızda bağlayıp dilerseniz oyunları oynayabiliyorsunuz. Oyunlarınızı Senkronize edin butonuna basarak Steam üzerinden linklemeyi yapabilirsiniz. ( Eğer Geforce Now üzerindeki bir oyun var ise gerek yok. ) Bağladıktan sonra istenen oyunu aramadan yazıp Oyna butonuna basabilirsiniz.

GeForce Now kaç saat oynanabilir?

Herhangi bir güçlü donanıma sahip olmadan internetiniz aracılığı ile oyunlar oynayabileceğiniz GeForce Now'ın ücretsiz olan BASIC sürümü, her oyuncuya 1 saatlik oturum süresi sunuyor.

GeForce Now Premium ile kaç saat oynanır?

Premium deneyime yükseltme, ücretsiz üyelerden önce sunuculara öncelikli erişim ve altı saate kadar uzatılmış oturum sürelerinin yanı sıra belirli oyunlar için RTX ON sağlar.

Nvidia GeForce Now ücretli mi?

Nvidia GeForce Now Türkiye fiyatı: Basic: ​Ücretsiz. Premium paket: 74,90 TL/ay. Lansmana özel 3 aylık tek abonelik: 49,90 TL/ay.

Nvidia hesabı açmak ücretli mi?

Sistemi eksiksiz bir şekilde kullanabilmek için elbette bir ödeme yapmamız gerekiyor ancak şimdilik ücretsiz bir şekilde deneme imkanına da sahibiz. İsterseniz önce ücretsiz bir hesap açıp performans testi yapabilir, isterseniz de aylık 5€ gibi bir ödeme ile sistemi sınırsız bir şekilde kullanabilirsiniz.