Burun ucu nasil Kucultulur?

İçindekiler:

  1. Burun ucu nasil Kucultulur?
  2. Burun ucu Yamukluğu neden olur?
  3. Burun Inceltilebilir mi?
  4. Dinimizde estetik günah mıdır?

Burun ucu nasil Kucultulur?

Burun Küçültme Egzersizi Nasıl Yapılır ? Burnunuzun uç kısmıyla dudağınızın birleştiği yere işaret parmağınızı yerleştirerek burnunuzu yukarı doğru hareket ettirip bırakın. Burnunuzu işaret parmaklarınızla iki yanından kavrayıp kaşınızın başladığı noktadan burun ucuna kadar yukarı ve aşağı hareket ettirin.

Burun ucu Yamukluğu neden olur?

Burun eğriliği doğuştan olabildiği gibi, doğum esnasında bebeğin doğum kanalından geçişi gerçekleşirken ortaya çıkan travmadan dolayı da meydana gelebilir. Bunun yanı sıra, çocukluk döneminde düşme, yaralanma, çarpma gibi durumlar ileride burun kemiği eğriliğine yol açabilir.

Burun Inceltilebilir mi?

Burun inceltme işlemi ameliyatsız olarak lazer yardımıyla da yapılabilmektedir. Bazen ameliyattan önce cerrahlar bu yöntemin kullanılmasını önerebilir. Burun derisi fraksiyonel lazer kullanılarak birkaç seansta belli oranda inceltilebilir. Burun derisi ince olduğunda, burunda yapılan düzeltmeler daha güzel görünür.

Dinimizde estetik günah mıdır?

Diyanet'in kitabında, estetik operasyonları için "Dikkat çekmek, daha güzel görünmek amacıyla, yaratılıştan verilmiş olan özellik ve şekillerin değiştirilmesi İslam dininde, fıtratı bozma kabul edilerek yasaklanmıştır” denildi.