Beşiktaş Cumartesi pazarı hangi gün?

İçindekiler:

  1. Beşiktaş Cumartesi pazarı hangi gün?
  2. Beşiktaş Cumartesi pazarı kuruluyor mu?
  3. Beşiktaş Cumartesi pazarı kaça kadar açık?
  4. Beşiktaş semt pazarı hangi gün kuruluyor?
  5. Yeşilköy Pazarı hangi gün 2021?

Beşiktaş Cumartesi pazarı hangi gün?

4. Beşiktaş Cumartesi Pazarı Beşiktaş Nüzhetiye caddesi üzerinden kurulan ve oldukça geniş bir alana yayılan Beşiktaş semt pazarı, bölgenin en popülerlerinden. Her hafta Cumartesi günü kuruluyor.

Beşiktaş Cumartesi pazarı kuruluyor mu?

Beşiktaş Cumartesi Pazarına bir Cumartesi günü muhakkak gelip burayı gezmenizi ve çantanızı doldurmanızı tavsiye ederim. 2 katlı olan Pazar, Beşiktaş Evlendirme dairesinin arkasında daha önce otopark olarak kullanılmaktaydı. ... Üst kat sosyete pazarı olarak geçiyor.

Beşiktaş Cumartesi pazarı kaça kadar açık?

Pazarlar Cumartesi günleri 10.00 ve 17.00 saatleri arasında kurulacak ve pazarlarda özellikle köylülerin ürünleri olmak üzere sadece yaş sebze/meyve ile fide satılabilecek. Temizlik ürünleri, giyim, züccaciye, oyuncak, süs eşyası, çanta gibi ürünlerin satışına ise müsaade edilmeyecek.

Beşiktaş semt pazarı hangi gün kuruluyor?

Cumartesi günleri kurulan ve İstanbul'un meşhur pazarlarından biri olan Beşiktaş Pazarı yarı kapalı olarak hizmet veriyor, 2 kattan oluşuyor ve ilk katında meyve sebze satılıyor.

Yeşilköy Pazarı hangi gün 2021?

Pazar her Çarşamba günü FloryaYeşilköy arasında, Çiroz mevkisinde kuruluyor. Pazar daimi bir Pazar yeri olduğundan gezip alışveriş yapması oldukça pratik.