Elektrik faturası ne zaman gelir?

İçindekiler:

  1. Elektrik faturası ne zaman gelir?
  2. Elektrik faturası ne zaman kesilir?
  3. Elektrik faturasını ödemeyince ne zaman açılır?
  4. Elektrik faturası neden gelmez?
  5. Gediz elektrik faturası nereye ödenir?
  6. Gediz elektrik Fatura hangi bankalarla anlaşmalı?

Elektrik faturası ne zaman gelir?

Elektrik faturanız, 25 ila 35 gün arasında oluşturulur ve size ulaştırılır. Size ulaşan faturaların son ödeme tarihleri de, fatura kesilme tarihinin 10 gün sonrası olarak belirlenir ve faturanıza da bu şekilde yansıtılır.

Elektrik faturası ne zaman kesilir?

2. Kesme ihbarnamesi bırakıldıktan ne kadar süre sonra elektrik kesilir? Fatura bedeli, bildirimi takip eden beş iş günü (dahil) içerisinde ödenmezse tüketicinin elektriği kesilir. Tüketicinin kullanım yeri adresine gönderilen fatura veya bildirim tüketiciye tebliğ edilmiş sayılır.

Elektrik faturasını ödemeyince ne zaman açılır?

Borç ödenince bağlama işlemi ve bağlama bildirimi yapılır ve bir sonraki faturada kesme bağlama bedeli alınır. Elektrik en geç iki iş günü içinde yeniden bağlanır.

Elektrik faturası neden gelmez?

Elektrik faturasının gelmeme sebebi; sayaç arızası, sayaca ulaşılamaması durumu, endeksör tarafından yapılmış okuma hatası, okuma döneminin henüz gelmemiş olması gibi sebeplerden olabiliyor.

Gediz elektrik faturası nereye ödenir?

Gediz elektrik faturası ödeme kanalları arasında bankaların yanı sıra PTT şubeleri de bulunmaktadır. PTT şubelerinde vezneden ödeme yapılabiliyorken, bankalar aracılığıyla da internet bankacılığını kullanarak, otomatik ödeme talimatı vererek veya dilerseniz şube veznelerinden ödeme yapabilirsiniz.

Gediz elektrik Fatura hangi bankalarla anlaşmalı?

Tüm PTT şubeleri, anlaşmalı bankalar Akbank, Albaraka, Alternatif Bank, Anadolu Bank, Bank Asya, Denizbank, Burgan Bank, Fibabanka, Finansbank, Garanti Bankası, Halk Bankası, HSBC, Ing Bank, İş Bankası, Kuveyt Türk, Şekerbank, TEB, T bank, Tekstilbank, Turkishbank, Türkiye Finans, Vakıfbank, Yapı Kredi, Ziraat Bankası ...