Buzdağı suyu nerenin?

İçindekiler:

  1. Buzdağı suyu nerenin?
  2. Buzdağı cam damacana kaç litre?
  3. Buzdağı su kimin?
  4. Buzdağı suyun pH kaç?
  5. Buzdağı su kaç litre?
  6. Fuska nasıl bir su?

Buzdağı suyu nerenin?

Buzdağı Doğal Mineralli Su, Sakarya İli Geyve ilçesi Doğançay Köyü Keremali Dağları sınırlarında kalan Yörük Ali Kestanelik Mevkiinden 640 m. kot mesafesinden doğmaktadır.

Buzdağı cam damacana kaç litre?

Buzdağı Cam Damacana Su (15 L.) Cam damacanası olmayanlar için depozito bedeli 125 TL'dir. Ürün fiyatına depozito ücreti dahil değildir. Farklı marka cam damacana değişim bedeli 45 TL'dir.

Buzdağı su kimin?

1996 yılında üretime başlayan Buzdağı Doğal Mineralli Su Fabrikasının kaynağının, Geyve/ Doğançay Keremali Dağları sınırlarında kalan Yörük Ali Kestanelik Mevkiinden 640 m. kot mesafesinden doğmakta olduğunu ifade eden Fabrika Yetkilisi Hüseyin Göçmen, suyun kaynaktan 8 km. çift hat polietilen hatlar ile Eskişehir yolu ...

Buzdağı suyun pH kaç?

Buzdağı Doğal Mineralli Su TC Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Laboratuvarlarının yıl içinde yaptığı tüm analizler sonucunda pH değerinin 7nin üzerinde olduğu belgelendirmiştir.

Buzdağı su kaç litre?

Buzdağı 1.5 Lt (7 nötürdür) Dünya Sağlık Örgütü (WHO) pH değerini 7'nin üzerinde tavsiye etmektedir.

Fuska nasıl bir su?

Türkiye'deki tüm ruhsatlı su kaynaklarını içine alan raporda Sağlık Bakanlığı'nın laboratuvarlarında analizleri yapıldı. Bu raporlar, suların birbirleriyle kıyaslanmasını içerirken buna göre Fuska, en sağlıklı ve en içilebilir su seçildi. En kötü su ise İstanbul Maltepe'den çıkarılan Kuvars su, -11.651,18 puanla 172.