Amerikan Hastanesi nerededir?

İçindekiler:

  1. Amerikan Hastanesi nerededir?
  2. Amerikan Hastanesi hangi mahallede?
  3. Amerikan Hastanesi istanbul'un hangi semtinde?
  4. Acıbadem Bodrum SGK anlaşması var mi?

Amerikan Hastanesi nerededir?

Hastanemiz Şişli ilçesine bağlı, İstanbul'un güzide semtlerinden Nişantaşı, Teşvikiye mahallesinde merkezi bir konumdadır. Osmanbey metro istasyonu, otobüs durağına ve Kadıköy-Nişantaşı dolmuş durağına 5 dk., Mecidiyeköy metrobüs durağına ise 10 dk. yürüme mesafesindedir.

Amerikan Hastanesi hangi mahallede?

AMERİKAN HASTANESİ 41.053261 enlem ve 28.995161 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Teşvikiye Mh. ve Şişli ilçesine bağlıdır. AMERİKAN HASTANESİ haritası Istanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. AMERİKAN HASTANESİ posta kodu 34365.

Amerikan Hastanesi istanbul'un hangi semtinde?

AMERİKAN HASTANESİ Haritası Semt/Mahalle olarak Teşvikiye Mh. ve Şişli ilçesine bağlıdır. AMERİKAN HASTANESİ haritası Istanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. AMERİKAN HASTANESİ posta kodu 34365. AMERİKAN HASTANESİ GPS koordinatları 41° 3´ 11.7396" ve 28° 59´ 42.5796".

Acıbadem Bodrum SGK anlaşması var mi?

Hastane, Bodrum ve çevresinde yaşayanların yanı sıra tatil amacıyla Bodrum'a gelen yerli ve yabancı turistlere de sağlık hizmeti sunuyor. Hastanemizde, SGK, özel sağlık sigortaları, banka sigortaları, yabancı sağlık sigortaları ile anlaşması bulunuyor.