Su bazlı fondöten hangi ciltler için?

İçindekiler:

  1. Su bazlı fondöten hangi ciltler için?
  2. Su bazli fondöten ne demek?
  3. Yağlı ciltler için hangi fondöten?
  4. Buğday tene hangi renk fondöten?
  5. Loreal Infallible fondöten hangi cilt tipine uygun?
  6. Superstay fondöten hangi cilt tipine uygun?
  7. Fondoten sivilcelere iyi gelir mi?
  8. Fondöten rengi nasıl seçilir?
  9. Fondöten neden pütür pütür durur?
  10. Fit Me 110 Hangi cilt tipi?

Su bazlı fondöten hangi ciltler için?

Her cilt tipine uygun olan su bazlı kozmetik ürünleri, gözeneklerin tıkanmaması için özel olarak tasarlanıyor. Daha çok karma ve yağlı ciltler için kullanılan su bazlı fondötenler, ergenlik gibi cilt sorunlarının yaşandığı yıllarda da gençlerin tercihi oluyor.

Su bazli fondöten ne demek?

Su bazlı fondötenler Kuru ve normal ciltler için uygun fondöten tipidir. Ürünün içindeki su oranı fazla, yağ miktarı azdır. Renk pigmentleri yağın içindedir. İçindeki yağ az da olsa, akneli ve yağlı ciltler için bu fondöten tipi uygun değildir.

Yağlı ciltler için hangi fondöten?

  • 2.1) Fenty Beauty Pro Filt'r Soft Matte Longwear Fondöten.
  • 2.2) Estee Lauder Double Wear Fondöten Stay-in-Place SPF 10.
  • 2.3) Lancome Uzun Süre Kalıcı Fondöten – Teint Idole Ultra 24H Spf 15.
  • 2.4) KVD Vegan Beauty Lock-It Fondöten.
  • 2.5) Yves Saint Laurent Encre De Peau All Hours Fondöten.
Daha fazla öğe...

Buğday tene hangi renk fondöten?

Buğday tenli biri olarak fondöten rengini seçerken sıcak tonlu renklere yönelmelisin. Sıcak alt tonlu bir cilde sahip olduğun için, sarı alt tonlu fondötenler sana uyacak ve cildinin çok daha sağlıklı görünmesini sağlayacak. Eğer pembelik içeren bir fondöten tercih edersen cildin donuk ve yorgun görünebilir.

Loreal Infallible fondöten hangi cilt tipine uygun?

Çok açık tenlilerden buğday tenlilere ve esmerlere kadar, pembe ve sarı alt tonlu herkes, her cilt tipinin çok severek kullanacağı bu fondöteni bir an önce denemelisin! Loreal Infallible fondötenin en açık rengi olan 120 Vanilla rengi, beyaz tenliler için ideal tonlardan.

Superstay fondöten hangi cilt tipine uygun?

Açık tenliler Maybelline Superstay Fondöten 03 True Ivory ve 10 Ivory renklerini, buğday tenliler 21 Nude Beige ve 28 Soft Beige renklerini, esmerler ise Maybelline Superstay Fondöten 30 Sand ve 40 Fawn renklerini tercih edebilirler.

Fondoten sivilcelere iyi gelir mi?

Fondoten ya da pudra kullanımı sivilceyi sadece kapatır. Ancak güzel görünmek için yaptığınız bu uygulama yeni sivilce oluşmasına neden olur. Özellikle siyah nokta veya beyaz nokta tarzındaki komedojenik sivilcelerin ortaya çıkması kaçınılmaz olabilir.

Fondöten rengi nasıl seçilir?

-Fondöten alırken ilk olarak rengine dikkat etmelisiniz. Ürünün rengi cildiniz ile örtüşmeli. Ürünün rengi ne bir ton koyu ne de çok açık olmalı. - Fondöten alırken ürünün rengini elinizde veya çenenizde deneyerek değil, boynunuzun rengine göre almalısınız.

Fondöten neden pütür pütür durur?

Cildiniz yeterince temiz ve nemli değilse fondöten pütür pütür olur. Temiz olmayan bir duvara boya sürdüğünüzde duvarın boyayı kusması gibi cildiniz de fondöteni kusar.

Fit Me 110 Hangi cilt tipi?

Maybelline Fit Me 110 Porcelain ise yine beyaz tenliler için son derece uygun. Fit Me 120 Classic Ivory ise buğday tenlilerin en seveceği fondöten renklerinden.