Trendyol indirim günleri ne zaman 2021?

İçindekiler:

  1. Trendyol indirim günleri ne zaman 2021?
  2. Trendyol büyük Eylül indirimi ne zaman?
  3. Trendyol Büyük Ağustos indirimi ne zamana kadar?
  4. Haziranda Trendyol indirimi var mı?
  5. Trendyol indirim kuponu ne?
  6. Mega Eylül ne demek?
  7. Trendyol indirimleri nasıl yakalanır?
  8. Trendyol 40 TL indirim kuponu nasıl alınır?
  9. Trendyolda indirim kodu nasıl alınır?
  10. Trendyol indirim kuponu nasıl alınır?
  11. Trendyol 40 TL indirim kuponu nasıl kullanılır?
  12. Paycell kart nerelerde geçerli?
  13. Trendyol mega indirim ne zaman bitiyor?

Trendyol indirim günleri ne zaman 2021?

Trendyol 11.11 indirimleri 2021 senesinde 9 Kasım Cuma günü başlayacak ve 11 Kasım Pazar gününe kadar devam edecek.

Trendyol büyük Eylül indirimi ne zaman?

Trendyol'un KOBİ ve esnafa desteği devam ediyor Platformdan yapılan açıklamaya göre, Trendyol'un Mega Eylül kampanyası başladı. 21-23 Eylül'de düzenlenen kampanyada Trendyol, müşterilerine binlerce marka ve yüz binlerce üründe 70'e varan indirim fırsatını sunuyor.

Trendyol Büyük Ağustos indirimi ne zamana kadar?

Kampanya 18-22 Ağustos 2021 tarihleri arasında geçerlidir. Hemen alışverişe başla! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Haziranda Trendyol indirimi var mı?

Haziran indirimi genelikle 20 Haziran tarihinde başlayamaktadır. Trendyol tarafından duyurusu her yıl yapılmaktadır. Trendyol'da 250 TL ve üstü alışverişlerde kargo ücreti ödemezsiniz. Ayrıca Trendyol Elite üyesi olursanız, 30 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo ücreti ödemiyorsunuz.

Trendyol indirim kuponu ne?

Trendyol indirim kuponu ile 60 ₺ ve üzeri market alışverişlerinize özel sepette net 30 ₺ indirim kazanabilirsiniz. Kampanya sadece süpermarket ürünlerinde geçerli olup Trendyol kupon kodu ise “YENİHAFTA30” şeklindedir.

Mega Eylül ne demek?

Mega Eylül kampanyasında, aksesuarda, ayakkabıda, saat ve gözlükte, mobilyalarda, kozmetikte ve giyimde yüzde 50'ye, elektronikte yüzde 8'e varan, ev ürünlerinde yüzde 45'e, oyuncaklarda yüzde 40'a ve süpermarkette yüzde 10'a varan indirimler sunulacak.

Trendyol indirimleri nasıl yakalanır?

Trendyol 3 saatte bir indiriminden faydalanmak için uygulamanın telefonunuzda yüklü olması gerekiyor. Genellikle indirim başladığı zamanlarda uygulamadan size bildirim geliyor ve ardından giriş yaparak 3 saatte bir indirimine giren ürünleri detaylı olarak inceleme fırsatı buluyorsunuz.

Trendyol 40 TL indirim kuponu nasıl alınır?

Trendyol 40 TL İndirim Kampanyası Koşulları Kampanyadan indirim alabilmek için en az 250 TL değerinde alışveriş yapılmalıdır. Yapı Kredi mobil uygulamasından ya da Yapı Kredi internet şubesine giriş yaparak indirime hak kazanmanız gerekmektedir.

Trendyolda indirim kodu nasıl alınır?

İndirim kuponlarını kullanmak için ilk olarak almak istediğiniz ürünü sepetinize ekleyin. “Sipariş özeti” bölümünün alt kısmında bulunan “indirim kodu” alanına giderek “ekle” bölümüne tıklayın. İndirim kodunuzu karşınıza çıkan kutucuğa yazıp onaylayın.

Trendyol indirim kuponu nasıl alınır?

Sipariş detaylarınızın hemen altında yer alan “İndirim Kodu/Kuponu” yazan bölüme Trendyol indirim kodunuzu girerek anında indirim kazanabilirsiniz.

Trendyol 40 TL indirim kuponu nasıl kullanılır?

1- tarihleri arasında kazanılan 40 TL değerindeki indirim kuponu 15-30 Aralık tarihleri arasında trendyol.com'da tek seferde yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişlerde kullanılabilir. İndirim kodu, trendyol.com ödemeler sayfasında “İndirim Kuponu/ Kodu” alanına girilerek aktifleştirilir.

Paycell kart nerelerde geçerli?

Turkcell Mağazaları'ndan, banka ATM'lerinden ve PTTmatiklerden, Paycell uygulamasından ya da herhangi bir banka hesabından EFT/Havale ile para yüklenebilir. VISA güvencesiyle dünyadaki tüm mağaza içi ve internet alışverişlerinde kullanılabilir.

Trendyol mega indirim ne zaman bitiyor?

Uzun süredir merakla beklenen indirimlerden biri olan 2021 2021 Trendyol Mega Eylül indirimlerinde birçok ürün indirimli olarak satışa sunulacak. 8-9-10 Eylül'de gerçekleşen indirimden sonra 21-22- tarihlerinde de Trendyol Mega Eylül indirimleri olacak.