Pendikten Haliç Kongre Merkezi'ne nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Pendikten Haliç Kongre Merkezi'ne nasıl gidilir?
  2. Şişliden Haliç Kongre Merkezi'ne nasıl gidilir?
  3. Haliç Kongre Merkezi nereye bağlı?
  4. Kongre merkezi ne demek?
  5. Haliç Kongre Merkezi hangi ilçede?
  6. Haliç Kongre Merkezi ne zaman yapıldı?
  7. Haliç Kongre Merkezi Düğün kaç kişilik?
  8. Küçüksu kasrında düğün ne kadar?
  9. Perakende Günleri nerede?
  10. Kongre Merkezi ne işe yarar?
  11. Kültür ve Kongre Merkezi ne demek?
  12. Haliç Kongre Merkezi ne zaman kuruldu?
  13. Perakende Günleri 2021 nerede?
  14. Bir kongre merkezinde bulunması gereken özellikler nelerdir?
  15. Kongreye katılmak ne işe yarar?

Pendikten Haliç Kongre Merkezi'ne nasıl gidilir?

Kartal, Maltepe, Pendik, Tuzla taraflarından geliyorsanız 500T'ye binerek Halıcıoğlu-6 durağında indikten sonra biraz aşağıya doğru yürüyüp Halıcıoğlu-8 otobüs durağından 41ST'ye binerek Haliç Kongre Merkezi durağında indiğinizde Haliç Kongre Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.

Şişliden Haliç Kongre Merkezi'ne nasıl gidilir?

  1. E-5 (D100) karayolu üzerinde bulunan Haliç Köprüsü yakınındaki Halıcıoğlu durağında inilir. Haliç Kongre Merkezi levhası takip edilerek merkeze ulaşılır.
  2. Atatürk Havalimanı - 20 dakika / 45 TL – 28 $ – 20 € ...
  3. Şişli ve Şişhane'den hareket eden Sütlüce minibüslerine binilerek Haliç kongre Merkezi Durağında inilir.

Haliç Kongre Merkezi nereye bağlı?

Haliç Kongre Merkezi, İstanbul ilinin Beyoğlu İlçesi sınırları içerisinde bulunmaktadır. Beyoğlu ilçesine bağlı Sütlüce Mahallesi sınırları içerisinde yer almaktadır.

Kongre merkezi ne demek?

Kongre merkezleri toplantı, kongre, konferans ve sunum yapmak için gerekli ekipmanlara sahip alanlardır. Genellikle otellerin işletmesine ait olan bu merkezler yavaş yavaş bağımsız kuruluşlar olarak da hizmet vermektedir.

Haliç Kongre Merkezi hangi ilçede?

Haliç Kongre Merkezi 41.049023 enlem ve 28.940966 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Sütlüce Mh. ve Beyoğlu ilçesine bağlıdır.

Haliç Kongre Merkezi ne zaman yapıldı?

16- tarihlerinde ki 5. dünya su forumu'na ev sahipliği yapabilmesi için inşaası hızla sürdürülen kültür ve kongre merkezi. bu tarihe kadar sadece kaba inşaatının bittiği düşünülürse, bizi uluslararası bu kongrede ele güne utandırmamasını dilediğimiz merkez. dünya su forumunun yapıldığı kongre merkezi.

Haliç Kongre Merkezi Düğün kaç kişilik?

Oturmalı veya kokteyl tercih edebileceğiniz Haliç Kongre Merkezi, açık hava organizasyonları için yaklaşık 3.000 kişi kapasitelidir. Yemekli ve yemeksiz tercihleri bulunan bu mekanda kapalı alan içinse kapasite yaklaşık 1.000 – 2.000 kişiliktir.

Küçüksu kasrında düğün ne kadar?

Küçüksu Kasrı: Düğün Fiyatı Kişi Başı Min. 150-200 TL.

Perakende Günleri nerede?

Sayısız iş birliği olanağının yaratıldığı, perakendenin en büyük buluşması Perakende Günleri, 2-3 Haziran 2021'de Haliç Kongre Merkezi'nde düzenleniyor.

Kongre Merkezi ne işe yarar?

Kongre merkezleri toplantı, kongre, konferans ve sunum yapmak için gerekli ekipmanlara sahip alanlardır. ... Kongre merkezlerinin en önemli özellikleri toplantının olumsuz etkilerden yalıtılmış bir şekilde gerçekleştirilmesine olanak sağlamasıdır.

Kültür ve Kongre Merkezi ne demek?

KÜLTÜR VE KONGRE MERKEZİ GENEL BİLGİLER ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi (KKM) her türlü ulusal ve uluslararası kongre, seminer, toplantı, konferans ve kültürel etkinliğin düzenlenmesine olanak sağlayacak mekansal ve teknik altyapıya sahiptir. Merkez'de, dokuz salon, iki fuaye ve bir sergi salonu bulunmaktadır.

Haliç Kongre Merkezi ne zaman kuruldu?

Haliç Kongre Merkezi'nde 3 bin 35 kişilik konser, 1120 kişilik tiyatro, 900 kişi kapasiteli 3 sinema salonu ve 14 çalışma salonu ve 650 kişilik restoran bulunmaktadır. 1923 yılında Sütlüce Mezbaha binasının genişletilmesi ile meydana gelmiştir.

Perakende Günleri 2021 nerede?

Sayısız iş birliği olanağının yaratıldığı, perakendenin en büyük buluşması Perakende Günleri, 2-3 Haziran 2021'de Haliç Kongre Merkezi'nde düzenleniyor.

Bir kongre merkezinde bulunması gereken özellikler nelerdir?

Bu nedenle kongre merkezi seçilirken dikkal edilmesi gereken bazı hususlar vardır.
  • Ses yalıtımı
  • Oturma düzeni.
  • Sunum materyalleri.
  • Görsel ferahlık.
  • Fuaye alanı
  • Ulaşım kolaylığı
  • Teknolojik altyapı
  • Eş zamanlı gerçekleştirilebilecek toplantı sayısı

Kongreye katılmak ne işe yarar?

Kongrelere katılarak kendimizi tanıtabilme ve akademik çevremizi genişletebilme imkanı yaratırız. İleride ortak çalışmalar yapabileceğimiz potansiyel isimlerle görüşmeler yaparak, faydalı ortaklıkların temellerini atabiliriz.