Etil alkol yasaklandı mı?

İçindekiler:

  1. Etil alkol yasaklandı mı?
  2. Etil alkol satılıyor mu?
  3. Evde etil alkol yapmak yasak mı?
  4. Evde etil alkol üretimi yasal mı?
  5. Orjinal volan etil alkol nasıl anlaşılır?

Etil alkol yasaklandı mı?

'de Resmi Gazete'de yayımlanan “Etil ve Metanolün Üretimi İle İç ve Dış Ticaretine İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelikle”, evsel kullanım amaçlı etil alkolün satışı yasaklanmıştı.

Etil alkol satılıyor mu?

Tarım ve Orman Bakanlığı, etil alkol ve metanolün internetten satışını yasakladı. Uygulama 60 gün sonra başlayacak. İlgili yönetmelikte "evsel kullanım amaçlı etil alkol" ibareleri "genel" ibaresi ile değiştirildi. ... Buna göre, etil alkol ve metanolün internetten satışı yapılamayacak.

Evde etil alkol yapmak yasak mı?

RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI! EVDE İÇKİ YAPMAK YASAKLANDI! Buna göre, etil alkol ve metanolün internetten satışı yapılamayacak. Tarım ve Orman Bakanlığı, etil alkol, metanol ve alkollü içkiler piyasasının güvenliğinin tesisi için izin, izleme ve takip tedbirleri alacak.

Evde etil alkol üretimi yasal mı?

RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI! EVDE İÇKİ YAPMAK YASAKLANDI! Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan Tarım ve Orman Bakanlığı yönetmeliğiyle, etil alkol ve metanolün üretimi ile iç ve dış ticaretine ilişkin esaslar hakkında yönetmelikte değişiklik yapıldı.

Orjinal volan etil alkol nasıl anlaşılır?

1– Sahte içki renginden ya da kokusundan değil etiket bilgilerinden anlaşılır. 2– İçki şişesinin üzerinde bakanlık onaylı kayıt numarası olup olmadığı kontrol edilir. 3– Ambalaj üzerinde TAPDK bandrolü aranır. 4– İçkilerin orijinal ambalajında olup olmadığına dikkat edilir.