Arka Sokaklar dizisindeki Ayla kimdir?

İçindekiler:

  1. Arka Sokaklar dizisindeki Ayla kimdir?
  2. Arka Sokaklar Diyar kimdir?
  3. Hülya Karabayır kimdir?
  4. Arka Sokaklar Ipek Yaylacıoğlu Diziden neden ayrıldı?
  5. Arka Sokaklar Engin Müdür kaç yaşında?
  6. Arka Sokaklarda Zeliha ya ne oldu?

Arka Sokaklar dizisindeki Ayla kimdir?

Hülya Kalebayır Çelik (Ayla Soylu) 1969 yılında Diyarbakır'da dünyaya gelen isim, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun oldu. Tiyatro sahnelerinde daha çok gördüğümüz Hülya Kalebayır Asiye Nasıl Kurtulur, Keşanlı Ali Destanı, Yedi Kocalı Hürmüz, gibi çok önemli oyunlarda sahne aldı.

Arka Sokaklar Diyar kimdir?

Arka Sokaklar Giray karakteri ile gündeme gelen Ceyhun Özkuş Ankara doğumludur. Lise eğitimini Polatlı TOBB Fen Lisesi'nde tamamlayan Ceyhun Özkuş daha sonra Akdeniz Üniversitesi Sinema Bölümü'nden mezun olmuştur. Oyunculuğu ile dikkat çeken Ceyhun Özkuş aynı zamanda sosyal medyayı da aktif şekilde kullanıyor.

Hülya Karabayır kimdir?

Hülya Kalebayır Çelik 1969 yılında doğdu. Aslen Diyarbakırlıdır. ... Hülya Kalebayır Çelik Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde Ayla Çelik rolünü canlandırmaktadır.

Arka Sokaklar Ipek Yaylacıoğlu Diziden neden ayrıldı?

İpek Yaylacıoğlu Arka Sokaklar dizisinden ayrıldığını açıkladı: Şartlar uymadığı için ayrıldım. ... Dizinin setinden çektirdiği fotoğrafları paylaşan oyuncu, diziye şu ifadeleri kullandı; "Yüzlerce fotoğraf koysam da, sizin sevginiz ve desteğinizle tamamladığım 9 senemi anlatmam mümkün değil.

Arka Sokaklar Engin Müdür kaç yaşında?

İlker İnanoğlu 20 Ağustos 1965; İstanbul doğumlu, Türk sinema ve dizi oyuncusu. Yönetmen Türker İnanoğlu ve oyuncu Filiz Akın çiftinin oğludur.

Arka Sokaklarda Zeliha ya ne oldu?

Öte yandan 15 yıldır izleyiciyle buluşan dizide iki ayrılık yaşandı. Hüsnü Çoban'ın kızı Zeliha karakterini canlandıran Yüsra Geyik ile oğlu Tekin'e haya veren Onur Bay diziye veda etti. ... Ünlü oyuncu Yüsra Geyik, 15 yıl boyunca Zeliha Çoban karakteriyle yer aldığı Arka Sokaklar dizisinden ayrıldı.